Deal News Online

SKY express: Το Ηράκλειο αποκτά το δικό του δίκτυο

Η SKY express, πιστή στη στρατηγική της συνδεσιμότητας, ενώνει το Ηράκλειο με δημοφιλείς εγχώριους και ευρωπαϊκούς προορισμούς δημιουργώντας γέφυρες σε όλη την Ελλάδα με το εξωτερικό. Αναβαθμίζει τη θέση της ιστορικής πόλης και συνολικά της Κρήτης σε βασικό κόμβο του δικτύου της και συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

Από τις 22 Ιουνίου, τα υπερσύγχρονα Airbus A320neo της SKY express πετούν από τον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης προς Αμβούργο δύο φορές την εβδομάδα. Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9, 10 & 17 Ιουλίου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις αρχικά προς το εμβληματικό Charles de Gaulle του Παρισιού και διαδοχικά σε τρεις γαλλικές πόλεις, τηΝάντη, τη Λυών και τη Λιλ. Επιπλέον, στις 11 Ιουλίουεγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο -Άμστερνταμ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων προς Ντορτμουντ.

 

Έτσι, από το κομβικό αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα πραγματοποιούνται πλέον δρομολόγια προς τέσσερις εγχώριους (Αθήνα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη, Βόλος) και επτά προορισμούς του εξωτερικού σε 3 χώρες (Παρίσι, Νάντη, Λυών, Λιλ, Αμβούργο, Ντόρτμουντ, Άμστερνταμ).

 

Η επέκταση του δικτύου και του πτητικού προγράμματος της SKY express προγραμματίστηκε με στόχο τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για την άφιξη επισκεπτών από την Ευρώπη για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους. Οι απευθείας πτήσεις εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και φυσικά ευνοούν την εθνική προσπάθεια για την ανάδειξη της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο.

 

Η αρχή έγινε με το δρομολόγιο Ηράκλειο-Βόλος που εγκαινιάστηκε στις 15 Ιουνίου. Με κεντρικό μήνυμα «Μία πτήση – Αμέτρητες επιλογές στην Κρήτη και την Κεντρική Ελλάδα» η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία συνδέει τις δύο κεντρικές πόλεις της χώρας δύο φορές την εβδομάδα.

 

Όπως επισημαίνει ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager SKY express: "Σκοπός μας στην SKY express είναι να δημιουργούμε διαύλους επικοινωνίας γεμάτους προοπτικές και ευκαιρίες για όλη τη χώρα. Η ανάδειξη του Ηρακλείου σε κόμβο που συνδέει την Κρήτη όχι μόνο με την υπόλοιπη Ελλάδα όπως κάναμε απρόσκοπτα μέχρι σήμερα, αλλά και με την κεντρική Ευρώπη αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να ενισχύσουμε την Κρήτη ως αυτόνομο πόλο τουριστικής ανάπτυξης. Με βάση τον έγκαιρο προγραμματισμό μας εκτιμούμε οτι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πετύχουμε το στόχο μας για επιμήκυνση της περιόδου με premium ταξιδιώτες».

 

Αντίστοιχα ο κ. Γεώργιος Πλιάκας, Αερολιμενάρχης Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτηςτονίζει: "Η SKY express αναβαθμίζει το αεροδρόμιο του Ηρακλείου και την κομβική του θέση. Οι νέες απευθείας συνδέσεις στο εξωτερικό και στο εσωτερικό θα δώσουν την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους ταξιδιώτες να γνωρίσουν την Κρήτη μας. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και βέβαιοι οτι και το νέο εγχείρημα αυτής της σπουδαίας κρητικής εταιρίας θα είναι πετυχημένο όπως όλα όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα".

 

Η Κρήτη έχει ακόμα έναν λόγο να εμπιστεύεται την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Η SKY express ικανοποιεί την ανάγκη για σύνδεση, επικοινωνία και προοπτικές ανάπτυξης με αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και ανταγωνιστικούς όρους.


World Business

«Άλμα» 11% για την μετοχή της EQTEC

«Άλμα» 11% για την μετοχή της EQTEC

Κατά 11% ενισχύεται η μετοχή της EQTEC Plc, καθώς η εταιρεία ξεκίνησε κοινοπραξία με την...

Secret Money

H προοπτική για  το brain gain από  την «άφιξη» Pfizer και άλλων κολοσσών

H προοπτική για το brain gain από…

Eλπίδα για επιστροφή ενός μέρους των Eλλήνων επιστημόνων που υποχρεώθηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό στα...

Αθλητικά

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής στην Ελλάδα

Ο Μορινάρι Γουατανάμπε, ο Ιάπωνας πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG), πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα,...

Υγεία & Διατροφή

ΠΟΥ: Θεραπεία αντισωμάτων της Regeneron σε δύο ομάδες ασθενών Covid-19

ΠΟΥ: Θεραπεία αντισωμάτων της Regeneron σε δύο ομάδες…

Μια διεθνής επιτροπή ειδικών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) συνέστησε τη συνδυαστική θεραπεία των δύο...

Περιβάλλον

Τριάντα δισεκατομμύρια γόπες πετιούνται ετησίως στην Ελλάδα

Τριάντα δισεκατομμύρια γόπες πετιούνται ετησίως στην Ελλάδα

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα πετιούνται περίπου τριάντα δισεκατομμύρια γόπες στο περιβάλλον, δημιουργώντας γενικότερο πρόβλημα, καθώς τα τσιγάρα...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.