Τουρισμός

SKY express: Απευθείας πτήσεις από Αυστρία προς ελληνικά νησιά

Η ελληνική αεροπορική SKY express ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις από Αυστρία προς Σκιάθο, Πάρο και Νάξο.

 

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια, που έχουν ήδη ξεκινήσει, θα πραγματοποιούνται μέχρι και τον Οκτώβριο από τα αεροδρόμια του Klagenfurt και του Graz.

 

Η στρατηγική συμφωνία της SKY express με έναν από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Αυστρία αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την τουριστική κίνηση και να ενισχύσει την οικονομία αυτών των νησιών, με την εισροή μεγάλου αριθμού τουριστών υψηλού εισοδήματος από την Αυστρία.

 

«Η προτίμηση των Αυστριακών ταξιδιωτών στα ελληνικά νησιά μας είναι γνωστή. Σε μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδο για τη χώρα και τον τουρισμό, στην SKY express αποφασίσαμε να αιτιολογήσουμε την επιλογή τους», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της SKY express και πρόσθεσε:

 

«Οι απευθείας πτήσεις προς Πάρο, Νάξο και Σκιάθο, ενισχύουν τη θετική εμπειρία των επισκεπτών από τη στιγμή που ξεκινούν το ταξίδι τους στην Ελλάδα και τους αγαπημένους τους προορισμούς».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των πτήσεων, οι επιβάτες απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, ενώ θα προστεθούν σύντομα νέες υπηρεσίες.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή