Deal News Online

D-Marin: O Oliver Dörschuck είναι o νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο της D-Marin γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του ότι ο Oliver Dörschuck θα είναι από την 1η Ιουνίου 2021 ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

 

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση: «Ο Oliver διακρίνεται για την πλούσια εμπειρία του στους τομείς της φιλοξενίας, αναψυχής και τουρισμού, γεγονός που αναμένεται να προσθέσει αξία στην D-Marin προωθώντας την περαιτέρω ανάπτυξή της, θέτοντας νέα πρότυπα στον κλάδο των τουριστικών λιμένων και προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες.

Ο Oliver έρχεται στη D-Marin από το SSP Group, μία εταιρεία που σχεδιάζει και διαχειρίζεται εστιατόρια σε ταξιδιωτικές τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων αεροδρομίων, σιδηροδρομικών σταθμών και αυτοκινητοδρόμων. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Διευθύνων Σύμβουλος για την Ηπειρωτική Ευρώπη, εξασφάλισε την ανάπτυξη του μερίδιου αγοράς μέσα από καινοτόμες στρατηγικές, νέους διαγωνισμούς καθώς και μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων.

Πριν το SSP, ο Oliver εργάστηκε στο TUI Group για 14 χρόνια, σε στρατηγικούς ρόλους, και με μεγάλη θητεία ως Διευθύνων Σύμβουλος για τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Πολωνία. Κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του η εταιρεία εισήγαγε το project TUI Customer Experience για να προσδώσει προστιθέμενη αξία σε κάθε βήμα του λεγόμενου customer journey με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων, μια βαθιά γνώση και εμπειρία που θα αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμη για την D-Marin. Επιπλέον, δημιούργησε και εισήγαγε αρκετά brands ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και αναγνωρίζεται για τις στρατηγικές βελτιστοποίησης εσόδων (Yield Management).

Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια σαφή ένδειξη της μακροχρόνιας στρατηγικής της D-Marin να παρέχει μία ουσιαστικά διαφοροποιημένη εμπειρία στους πελάτες της μέσα από το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο μαρινών.

Ο Oliver διαδέχεται τον Steven Rudnitsky που διατέλεσε προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, ο οποίος  παραμένει στον Όμιλο ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου».

 

Ποια είναι η D-Marin

 

«Η D-Marin είναι μια ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων που ιδρύθηκε το 2003 και έχει έδρα την Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σε 14 μαρίνες σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία με συνολική χωρητικότητα 7,436  θέσεων ελλιμενισμού  και  2.025 θέσεων διαχείμασης στην ξηρά» σημειώνει η ανακοίνωση.

 

Η CVC Capital Partners

 

«Η CVC είναι μια  εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών κυρίως στη διαχείριση ιδιωτικών κεφαλαίων και επενδύσεων. Ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα μετρά ένα δίκτυο 23 γραφείων και 550 εργαζομένων σε Ευρώπη, Ασία και Η.Π.Α. Η CVC έχει εξασφαλίσει δεσμεύσεις άνω των 160 δις δολαρίων ΗΠΑ από μερικούς από τους κορυφαίους θεσμικούς επενδυτές στον κόσμο για την υλοποίηση των μετοχικών και πιστωτικών της στρατηγικών. Επί του παρόντος διαχειρίζεται 105 δις δολάρια περιουσιακών στοιχείων, τα οποία επενδύονται σε περισσότερες από 80 εταιρείες παγκοσμίως, απασχολώντας περισσότερα από 400,000 άτομα σε πλήθος χωρών. Μαζί, αυτές οι εταιρίες έχουν ετήσιες πωλήσεις που αγγίζουν τα 92 δις δολάρια ΗΠΑ».


Σχετικά Θέματα

World Business

Volkswagen: Δεν αλλάζει τις εκτιμήσεις για το περιθώριο κερδοφορίας

Volkswagen: Δεν αλλάζει τις εκτιμήσεις για το περιθώριο…

Η έλλειψη επεξεργαστών παγκοσμίως που πλήττει τις αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν θα επηρεάσει τις προβλέψεις της Volkswagen...

Αθλητικά

Τόκιο 2020: Ναι στην πώληση αλκοόλ είπαν οι διοργανωτές

Τόκιο 2020: Ναι στην πώληση αλκοόλ είπαν οι…

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων θα επιτρέψουν την πώληση αλκοόλ στους θεατές, σύμφωνα με την ιαπωνική...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.