Τουρισμός

D-Marin: Καμπάνια Happy Berth Days

Επταήμερη δωρεάν διαμονή στις μαρίνες του προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο μαρίνων D-Marin για τους ετήσιους πελάτες του δικτύου, με στόχο την ανάδειξη της εμπειρίας της διαμονής στις μαρίνες της.

 

Συγκεκριμένα, η D-Marin σχεδίασε και υλοποιεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους την καμπάνια "Happy Berth Days". Μέσω αυτής προσφέρει μιαυπέροχη εμπειρία yachting και θαλάσσιου τουρισμού με κάθε προπληρωμένο ετήσιο συμβόλαιο και την απόλαυση 7 ημερών δωρεάν διαμονής σε κάθε μαρίνα του δικτύου D-Marin της επιλογής των πελατών, και συνολικά 98 ημερών δωρεάν ελλιμενισμού σε όποια μαρίνα από τις 14 του δικτύου επισκεφθούμε.

 

Μάλιστα για παραμονή άνω των 7 ημερών στη μαρίνα της επιλογής μας εξασφαλίζουμε επιπλέον έκπτωση 40% στα τέλη ελλιμενισμού έως και 4 μήνες παραμονής.

 

Η D-Marin είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο μαρίνων που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία και διαχειρίζεται συνολικά 14 μαρίνες. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο που προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό και αναπτύσσει βιώσιμες επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική απασχόληση και ανάπτυξη.

 

Σημειώνεται ότι η η D-Marin, θέτωντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια τόσο των πελατών, όσο και του προσωπικού των μαρινών, εφαρμόζει σε όλους τους χώρους των μαρινών συγκεκριμένες πολιτικές ασφάλειας, τηρώντας κατά γράμμα τις κατευθύνσεις των τοπικών υγειονομικών Αρχών, ενώ σε κάθε μαρίνα έχει προετοιμαστεί ειδικό σχέδιο διαχείρισης ύποπτου περιστατικού COVID-19.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή