Επιχειρήσεις

Eurolife FFH: Παρουσίασε το πρόγραμμα My Investment Plan

Το My Investment Plan, ένα νέο επενδυτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, δημιουργώντας αξία για ένα καλύτερο αύριο ανακοίνωσε η Eurolife FFH.

 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα τύπου unit linked, με μεσαίο προς μακροχρόνιο ορίζοντα και προοπτική υψηλών αποδόσεων, ενώ είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές οικονομικές συνθήκες.

 

Το My Investment Plan έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός μελλοντικού κεφαλαίου, μέσα από συστηματικές καταβολές και επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια, την επαγγελματική διαχείριση των οποίων αναλαμβάνει η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

 

Έτσι, δίνει στους κατόχους του τη δυνατότητα να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να προγραμματίζουν τη ζωή τους, σύμφωνα με τις επιδιώξεις τους. Το νέο πρόγραμμα προσφέρει πέντε επενδυτικές στρατηγικές, απαντώντας στις ξεχωριστές ανάγκες και τα διαφορετικά προφίλ ανθρώπων, ενώ αντισταθμίζει το επενδυτικό ρίσκο, μέσω συστηματικών καταβολών και μακροχρόνιου επενδυτικού ορίζοντα. Επιπροσθέτως, συνδυάζει τη δημιουργία κεφαλαίου με την παροχή προστασίας στα μέλη μιας οικογένειας, προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, ώστε να μπορούν με αυτοπεποίθηση να κάνουν σχέδια για το αύριο.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή