Deal News Online

Νέο Peugeot e-Partner

Η PEUGEOT είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που προσφέρει μία πλήρη γκάμα ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρωπαϊκή αγορά, επιβεβαιώνοντας ξανά την κυριαρχία της σε αυτή την κατηγορία.

 

Με μια γκάμα η οποία περιλαμβάνει τα PEUGEOT e-EXPERT (International VAN of The Year 2021) και PEUGEOT e-BOXER, η PEUGEOT βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει το νέο PEUGEOT e-PARTNER.

 

Βασιζόμενη στην, εδώ και πολλές γενιές, εμπορική της επιτυχία, έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου του Διεθνούς VAN της Χρονιάς το 2019, το PEUGEOT PARTNER μετράει μέχρι σήμερα 2.000.000 πωλήσεις και παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, από την κυκλοφορία του το 1996.

 

Ως ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς, από το 2018 που λανσαρίστηκε στο segment F1 (vans), το PEUGEOT PARTNER διατίθεται τώρα και με 100% ηλεκτρικό κινητήρα.

 

Ενσωματώνοντας ιδανικά τη φιλοσοφία της 'δύναμης της επιλογής' (power of choice), το νέο PEUGEOT e-PARTNER προσφέρει:

 

- Αυτονομία έως 275χλμ. βάσει του κύκλου WLTP (διαδικασία υπό έγκριση),

- 2 μήκη (Standard και Long),

- 2 αμαξώματα, Vans (έως 3 θέσεις)

- Ικανότητα έλξης έως 750 κιλά,

- Ωφέλιμο φορτίο έως 800 κιλά,

- Ωφέλιμο όγκο έως 4.4μ³, πανομοιότυπο με την έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

 

Ιδανικό για κάθε περίπτωση και προσαρμόσιμο σε όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες, με χώρο εργασίας που διευκολύνει την καθημερινή ζωή, ενσωματωμένες τεχνολογίες όπως το ψηφιακό PEUGEOT i-Cockpit®, και με αναβαθμισμένο στυλ, το νέο PEUGEOT e-PARTNER εξασφαλίζει επίσης και την ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο των πόλεων.

 

Όλα τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του PEUGEOT PARTNER, χωρίς συμβιβασμούς, τώρα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

 

Μία αγορά σε πλήρη εξέλιξη, σε ραγδαία e-volution :

 

Το segment F1 αντιπροσωπεύει πάνω από 613.000 ετήσιες πωλήσεις οχημάτων το 2019 στην Ευρώπη, και το PEUGEOT PARTNER είναι leader σε αυτή την κατηγορία. Επιπρόσθετα, το μερίδιό αγοράς του αυξάνεται σταθερά από το 2018 που παρουσιάστηκε.

 

Με δεδομένο ότι πάνω από το 80% των οδηγών επαγγελματικών οχημάτων, διανύουν κατά Μ.Ο. λιγότερα από 200χλμ. τη μέρα, μία ηλεκτροκίνητη έκδοση του PEUGEOT PARTNER αποτέλεσε την προφανή επιλογή.

 

Αυτό ενισχύθηκε και από την αυξανόμενη τάση απαγόρευσης πρόσβασης στο κέντρο των πόλεων, ορισμένες εκ των οποίων επιτρέπουν την κυκλοφορία μόνο των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

 

Τα πλεονεκτήματα του PEUGEOT PARTNER παρέμειναν, χωρίς κανέναν συμβιβασμό, τα ίδια.

 

- τεχνιτών ( υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι...) ως αξιόπιστος συνεργάτης σε καθημερινή βάση,

- εταιρειών που προσανατολίζονται στην εικόνα της οικολογικής τους υπευθυνότητας (εταιρείες διανομών 

- Οργανισμών (νοσοκομεία, δημοτικές επιχειρήσεις κλπ.) που αναζητούν ένα όχημα μηδενικών εκπομπών για τη μεταφορά αγαθών στις εγκαταστάσεις τους.

- Κατάλληλο ακόμα για πιο εξειδικευμένες χρήσεις, όπως οι διασκευές από αμαξοποιούς (Ασθενοφόρο, Πυροσβεστικό, Αστυνομικό, Ισοθερμικός θάλαμος κλπ.).

 

100% Ηλεκτρική τεχνολογία, οικονομία και αποδοτικότητα ενός μικρού e-Van επόμενης γενιάς :

 

Με βάση την αρθρωτή πλατφόρμα EMP2 (Efficient Modular Platform), με δυνατότητα υποδοχής πολλαπλών τύπων κινητήρα, το PEUGEOT e-PARTNER διαθέτει έναν100% ηλεκτρικό κινητήρα με απόδοση 100 kW και μέγιστη ροπή 260 Nm, διαθέσιμη από την εκκίνηση για άμεση απόκριση, χωρίς ίχνος κραδασμών, χωρίς αλλαγές ταχυτήτων, χωρίς οσμές, και φυσικά, χωρίς καθόλου εκπομπές CO2.

 

Το σύστημα ηλεκτροκίνησης (ηλεκτροκινητήρας, μετατροπέας και φορτιστής-μετατροπέας DC/AC) είναι ίδιος με εκείνο του νέου PEUGEOT e-EXPERT. Επιπλέον, ο περιοριστής ταχύτητας έχει προσαρμοστεί ειδικά ώστε να καλύπτει τους περιορισμούς στο φορτίο, που ισχύουν για τη χρήση των επαγγελματικών οχημάτων.

 

Οι επιδόσεις (με το πρόγραμμα POWER) είναι οι παρακάτω (τιμές σε διαδικασία έγκρισης) :

- Ανώτατη ταχύτητα 130χλμ./ώ.

- Επιτάχυνση 0 – 100χλμ./ώ. σε 11.2δλ.

- Ρεπρίζ 80 – 120χλμ./ώ. σε 8.9δλ.

 

Και οι δύο εκδόσεις μήκους (Standard και Long) διατίθενται με μπαταρία ιόντων λιθίου (18 στοιχείων) με χωρητικότητα 50 kWh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία έως και 275χλμ. ανάλογα με την έκδοση, σε οδήγηση βάσει του ισχύοντος πρωτοκόλλου δοκιμών WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures).

 

Συνδεδεμένο με το κύκλωμα θέρμανσης του χώρου των επιβατών, το σύστημα θερμικού ελέγχου της μπαταρίας, προσφέρει ταχεία φόρτιση, βελτιστοποιημένη αυτονομία, και αυξημένη διάρκεια ζωής.

 

Το μοντέλο διατίθεται με δύο τύπους ενσωματωμένου φορτιστή, για κάθε χρήση και κάθε λύση φόρτισης των πελατών. Έναν των 7.4 kW για φόρτιση από μονοφασική παροχή στον στάνταρ εξοπλισμό, και έναν προαιρετικό των 11 kW για φόρτιση από τριφασική παροχή.

 

Η πρίζα σύνδεσης με την παροχή, στο πίσω αριστερό φτερό, δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να φορτιστεί με διάφορους τρόπους : από συμβατική παροχή, από ενισχυμένη παροχή, ή από παροχή τύπου Wall Box, ή ακόμα και από ταχυφορτιστή.

 

Οι τρόποι φόρτισης για την μπαταρία των 50 kWh είναι ιδιαίτερα εύκολοι και προσαρμοσμένοι στις συνθήκες της καθημερινότητας. Υπάρχει δυνατότητα για διάφορους τύπους φόρτισης : οικιακή, στο χώρο εργασίας, ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

 

- Από συμβατική παροχή (8A), 31ώρες για μία πλήρη φόρτιση,

- Από ενισχυμένη παροχή (16A), 15ώρες για μία πλήρη φόρτιση,

- Από παροχή τύπου Wall Box των 7.4kW : πλήρης φόρτιση σε 7.5 ώρες με μονοφασικό ενσωματωμένο φορτιστή (7.4 kW),

- Από παροχή τύπου Wall Box των 11kW : πλήρης φόρτιση σε 5 ώρες με τριφασικό ενσωματωμένο φορτιστή (11 kW),

- Από ταχυφορτιστή: ο θερμικός έλεγχος της μπαταρίας δίνει τη δυνατότητα για χρήση φορτιστών 100 kW, που επιτυγχάνουν ένα 80% της πλήρους φόρτισης σε μόλις 30 λεπτά.

 

Το νέο PEUGEOT e-PARTNER προσφέρει στους επιβάτες τους την καλύτερη δυνατή θερμική άνεση χάρη :

- στο υψηλής ισχύος σύστημα θέρμανσης (5 kW),

- στα θερμαινόμενα καθίσματα (ανάλογα με την έκδοση),

 

Προγραμματισμός θερμικής άνεσης καμπίνας, που μπορεί να ρυθμιστεί από την οθόνη αφής (ανάλογα με την έκδοση). Πέρα από άνεση, αυτή η λειτουργία, όταν το αυτοκίνητο είναι στη φόρτιση, βελτιώνει και την αυτονομία, καθόσον η μπαταρία φτάνει ταχύτερα στην ιδανική θερμοκρασίας λειτουργίας της.

 

Θέση οδήγησης σε πλήρη e-volution :

 

Σε ότι αφορά τη θέση οδήγησης, η κεντρική κονσόλα έχει ανασχεδιαστεί και φιλοξενεί :

 

- Το νέο, εργονομικό και τέλεια ενσωματωμένο, επιλογέα "e-Toggle" για τον έλεγχο του κιβωτίου, με επιλογές Park / Όπισθεν / Νεκρό / Drive και Brake,

- Τον επιλογέα των 3 προγραμμάτων οδήγησης,

- Έναν αποθηκευτικό χώρο με ειδική θέση επαγωγικής φόρτισης του smartphone.

 

Το νέο PEUGEOT e-PARTNER διαθέτει 3 προγράμματα οδήγησης :


- Eco (60 kW, 190 Nm): με έμφαση στην αυτονομία και την ήρεμη οδήγηση,

- Normal (80 kW, 210 Nm): ιδανικό για καθημερινή χρήση,

- Power (100 kW, 260 Nm): για πλήρες φορτίο.

 

peugeot-partner-204-l

 

Το μοντέλο διαθέτει Δύο επιλογές πέδησης, που εξασφαλίζουν τον κατάλληλο βαθμό ανάκτησης ενεργείας για την μπαταρία :

 

- Μέτριο, για αίσθηση παραπλήσια με ενός μοντέλου με κινητήρα εσωτερικής καύσεως,

- Ενισχυμένο (με επιλογή "B", για τη λειτουργία "Brake" του μοχλού ελέγχου του κιβωτίου) για εντονότερη επιβράδυνση, μόλις ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το γκάζι, και βελτίωση της αυτονομίας.

 

Όλες οι εκδόσεις του νέου PEUGEOT e-PARTNER εφοδιάζονται με ηλεκτρικό χειρόφρενο. Πέρα από την εξοικονόμηση χώρου, ο συγκεκριμένος αυτοματισμός συμβάλλει και στην άνεση και την ηρεμία στην καθημερινή οδήγηση.

 

Το PEUGEOT i-Cockpit® έχει εξελιχθεί τεχνολογικά, με την προσθήκη δύο νέων οργάνων, με στόχο να παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάλληλη διαχείριση του 100% ηλεκτρικού οχήματος από τον οδηγό:

 

Προαιρετικά, μπορεί να εφοδιαστεί με έναν 100% ψηφιακό πίνακα ργάνων, για πρώτη φορά σε μοντέλο της κατηγορίας των ηλεκτρικών vans, με ψηφιακή οθόνη 10ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Η εμφάνιση των πληροφοριών πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τεχνολογίας τελευταίας γενιάς γραφικών της μάρκας PEUGEOT, είναι πλήρως διαμορφώσιμη και προσφέρει άπειρες επιλογές εξατομίκευσης.

 

Ο πίνακας οργάνων προσφέρει διάφορες επιλογές εμφάνισης, προσβάσιμες από το χειριστήριο στο τιμόνι, που δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να ρυθμίσει "à la carte" το PEUGEOT i-Cockpit® του αυτοκινήτου του. Στις ρυθμίσεις αυτές συμπεριλαμβάνεται, η εμφάνιση της πλοήγησης, της διαχείρισης ενέργειας ή των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης...τα πάντα είναι φτιαγμένα «στα μέτρα του οδηγού».

 

Ο στάνταρ αναλογικός πίνακας οργάνων έχει προσαρμοσθεί έτσι ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ηλεκτροκίνησης και διαθέτει :

 

- Όργανο μέτρησης ενέργειας που εμφανίζει το επίπεδο κατανάλωσης (ECO για βέλτιστη εκμετάλλευση της ενέργειας ή POWER για μέγιστη απόδοση ισχύος) ή ανάκτηση ενεργείας (CHARGE),

- Δείκτη κατανάλωσης των βοηθητικών συστημάτων άνεσης (θέρμανση/κλιματισμός),

- Όργανο ένδειξης επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας,

- Έγχρωμη οθόνη matrix που εμφανίζει την ενεργειακή ροή, ελέγχει τη διαδικασία φόρτισης (σε εξέλιξη, ή προγραμματισμένη για αργότερα), υπολογιστής ταξιδίου και αυτονομία.

 

Στο κέντρο του ταμπλό βρίσκεται η οθόνη αφής με το πακέτο δικτυωμένης πλοήγησης, απο όπου παρέχεται η πρόσβαση στο μενού "Electric" μέσω ενός αποκλειστικού πλήκτρου, για πλοήγηση στα παρακάτω μενού :

 

- "Flow/Ροή" που εμφανίζει, σε πραγματικό χρόνο, την ενεργειακή ροή,

- "Statistics" που εμφανίζει τα στατιστικά δεδομένα της κατανάλωσης ενεργείας,

- "Charge", που δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού μίας εξ αναβολής φόρτισης.

 

Δίνεται επίσης η δυνατότητα να δείτε τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης και την εμβέλεια, με βάση την υπολειπόμενη αυτονομία, ή να προγραμματίσετε τις ώρες θερμικής προετοιμασίας της καμπίνας.

 

Οδηγική απόλαυση και πρακτικότητα κάθε μέρα, με την προσαρμοστικότητα ενός μικρού e-Van επόμενης γενιάς :

 

Το νέο PEUGEOT e-PARTNER συνδυάζει τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις με τη μέγιστη ικανότητα φόρτωσης. Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες κάτω από το πάτωμα, χωρίς να επηρεάζουν στο ελάχιστο το χώρο φόρτωσης.

 

Αυτή η τοποθέτηση, συμβάλλει επίσης και στην ακαμψία, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την οδηγική απόλαυση, στον ίδιο ακριβώς βαθμό με τα αντίστοιχα μοντέλα με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, γεγονός που οφείλεται στην ιδανική κατανομή βάρους.

 

Η άνεση της ανάρτησης είναι εγγυημένη, όπως ακριβώς και στις εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, εξασφαλίζοντας ιδανική απόδοση, είτε με, ή χωρίς φορτίο.

 

Ο οδηγός του νέου PEUGEOT e-PARTNER αισθάνεται άνετα σε κάθε κατάσταση, καθώς έχει στη διάθεσή του ένα ειδικά ρυθμισμένο υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης που κάνει την οδήγηση ευκολότερη με κύκλο στροφής 10.8μ. (Standard έκδοση) και συνολικό ύψος λιγότερο απο 1,90μ, που του επιτρέπει την άνετη πρόσβαση στα περισσότερα κλειστά γκαράζ.

 

Το νέο PEUGEOT e-PARTNER διατίθεται στις ίδιες εκδόσεις με το μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, ώστε να καλύπτει κάθε απαίτηση :

 

- Vans (2 μήκη: Standard 4.40μ. και Long 4.75μ, 3 θέσεις)

 

Η ευκολία διαμόρφωσης του εσωτερικού, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία, χάρη στο Multiflex 3θέσιο κάθισμα, τη θυρίδα στο διαχωριστικό της καμπίνας, και τη δυνατότητα αναδίπλωσης του εξωτερικού καθίσματος, που σημαίνει ότι :

 

- 3 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν μπροστά. Αυτή η πρακτική λύση εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες, καθώς έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το προσωπικό τους και τα εργαλεία τους, με άνεση. Το κεντρικό κάθισμα είναι μεγαλύτερο καθώς απουσιάζει το χειρόφρενο.

- Υπάρχει ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα με ωφέλιμο μήκος φόρτωσης που φτάνει πλέον τα 3.09μ. στη standard έκδοση και τα 3.44μ. στην έκδοση long,

- Υπάρχει έξτρα αποθηκευτικός χώρος 500λ. μπροστά,

- Υπάρχει η λύση του κινητού γραφείου, χάρη στο αναδιπλούμενο τραπεζάκι που είναι ενσωματωμένο στην πλάτη του μεσαίου καθίσματος. Αυτό μπορεί και να περιστραφεί είτε προς την πλευρά του οδηγού είτε προς το συνοδηγό.

- Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από την έδρα του μεσαίου καθίσματος διαθέτει κλειδαριά.

 

Με χωρητικότητα έως 113λ., οι αποθηκευτικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι για πολλαπλές χρήσεις από τον επαγγελματία. Είναι εύκολα προσβάσιμοι και έξυπνα κατανεμημένοι σε ολόκληρη την καμπίνα : ντουλαπάκι συνοδηγού και ντουλαπάκι στο πάνω μέρος του ταμπλό. Τοποθετημένα ακριβώς μπροστά από το συνοδηγό στη θέση του αερόσακου, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην οροφή, έχουν τη δυνατότητα φύλαξης ενός laptop 15" και μπορούν να είναι και ψυχόμενα. Επίσης διαθέτουν και καλώδιο ώστε να μπορεί ο οδηγός να φορτίζει τις συσκευές του, μέσα στο ντουλαπάκι.

 

Η ικανότητα έλξης διατηρείται, εξασφαλίζοντας στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα ρυμούλκησης φορτίων έως και 750 kg, με κοτασαδόρο που διατίθεται από το λανσάρισμά του.

 

Ο ωφέλιμος όγκος που φτάνει τα 4.4μ³ στην έκδοση long (3.8μ³ στην έκδοση Standard) είναι ακριβώς ίδιος με τις εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

 

Το ωφέλιμο φορτίο των 800 kg είναι απο τα καλύτερα της αγοράς και είναι ιδανικά προσαρμοσμένο για την έκδοση με ηλεκτροκινητήρα.

 

Η ευκολία διαμόρφωσης του εσωτερικού, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για την κατηγορία, χάρη στο Multiflex 3θέσιο κάθισμα, τη θυρίδα στο διαχωριστικό της καμπίνας, και τη δυνατότητα αναδίπλωσης του εξωτερικού καθίσματος, που σημαίνει ότι :

 

- 3 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν μπροστά. Αυτή η πρακτική λύση εκτιμάται ιδιαίτερα από τους επαγγελματίες, καθώς έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν το προσωπικό τους και τα εργαλεία τους, με άνεση. Το κεντρικό κάθισμα είναι μεγαλύτερο καθώς απουσιάζει το χειρόφρενο.

- Υπάρχει ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα με ωφέλιμο μήκος φόρτωσης που φτάνει πλέον τα 3.09μ. στη standard έκδοση και τα 3.44μ. στην έκδοση long,

- Υπάρχει έξτρα αποθηκευτικός χώρος 500λ. μπροστά,

- Υπάρχει η λύση του κινητού γραφείου, χάρη στο αναδιπλούμενο τραπεζάκι που είναι ενσωματωμένο στην πλάτη του μεσαίου καθίσματος. Αυτό μπορεί και να περιστραφεί είτε προς την πλευρά του οδηγού είτε προς το συνοδηγό.

- Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από την έδρα του μεσαίου καθίσματος διαθέτει κλειδαριά.

 

Με χωρητικότητα έως 113λ., οι αποθηκευτικοί χώροι είναι σχεδιασμένοι για πολλαπλές χρήσεις από τον επαγγελματία.

 

Είναι εύκολα προσβάσιμοι και έξυπνα κατανεμημένοι σε ολόκληρη την καμπίνα : ντουλαπάκι συνοδηγού και ντουλαπάκι στο πάνω μέρος του ταμπλό. Τοποθετημένα ακριβώς μπροστά από το συνοδηγό στη θέση του αερόσακου, ο οποίος βρίσκεται πλέον στην οροφή, έχουν τη δυνατότητα φύλαξης ενός laptop 15" και μπορούν να είναι και ψυχόμενα.

 

Επίσης διαθέτουν και καλώδιο ώστε να μπορεί ο οδηγός να φορτίζει τις συσκευές του, μέσα στο ντουλαπάκι.

 

Η ικανότητα έλξης διατηρείται, εξασφαλίζοντας στο αυτοκίνητο τη δυνατότητα ρυμούλκησης φορτίων έως και 750 kg, με κοτασαδόρο που διατίθεται από το λανσάρισμά του.

 

Ο ωφέλιμος όγκος που φτάνει τα 4.4μ³ στην έκδοση long (3.8μ³ στην έκδοση Standard) είναι ακριβώς ίδιος με τις εκδόσεις με κινητήρα εσωτερικής καύσεως.

 

Το ωφέλιμο φορτίο των 800 kg είναι απο τα καλύτερα της αγοράς και είναι ιδανικά προσαρμοσμένο για την έκδοση με ηλεκτροκινητήρα.

 

Το νέο PEUGEOT e-PARTNER είναι κατασκευασμένο για να ικανοποιεί ακόμα περισσότερες επαγγελματικές απαιτήσεις, και θα διατίθεται σε δύο επίπεδα εξοπλισμού (PRO και PREMIUM) . Εγγύηση της ασφάλειας και της άνεσης για τους χρήστες, στις 100% ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, προσφέρουν τα παρακάτω συστήματα και τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης :

 

- Πρόσβαση και εκκίνηση Hands-free,

- Ασύρματη (επαγωγική) φόρτιση του smartphone,

- Εξελιγμένο σύστημα Grip Control 5 επιπέδων πρόσφυσης,

- Υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα,

- Σύστημα Visiopark 180° (κάμερα οπισθοπορείας),

- Περιφερειακή πίσω ορατότητα (παρακολούθηση του χώρου πίσω και πλευρικά του συνοδηγού με μετάδοση εικόνας στην αποκλειστική οθόνη των 5ιντσών, αντί για τον μεσαίο εσωτερικό καθρέφτη),

- Ρυθμιστής/περιοριστής ταχύτητας,

- Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας,

- Προειδοποίηση επικείμενης σύγκρουσης,

- Αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης,

- Προειδοποίηση οδηγού,

- Αυτόματη εναλλαγή φώτων πορείας-προβολέων,

- Διευρυμένο σύστημα αναγνώρισης πινακίδων και σύσταση τήρησης ορίου ταχύτητας,

- Σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων,

- Σύστημα ελέγχου σταθερότητας ρυμουλκούμενου,

 

Εγγύηση Μπαταρίας

 

Παρέχεται δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση για 8 έτη ή 160.000χλμ για το 70% της φόρτισης της μπαταρίας.

 

Εντυπωσιακό στυλ, για το μικρό e-Van επόμενης γενιάς από την PEUGEOT:


Πιστό στην φιλοσοφία της 'δύναμης της επιλογής' της μάρκας, το νέο PEUGEOT e-PARTNER διατηρεί το μυώδες και στιβαρό στυλ των εκδόσεων με κινητήρα εσωτερικής καύσεως, ενώ διαθέτει και ορισμένες ξεχωριστές στιλιστικές λεπτομέρειες.

 

Εξωτερικά:


- λογότυπο "e-PARTNER" στο πίσω μέρος,

- Μεγάλους τροχούς 16 ιντσών (215/65 R16),

- Πορτάκι σύνδεσης με την παροχή φόρτισης στο πίσω αριστερό φτερό (στην ίδια θέση με το πορτάκι καυσίμου των θερμικών εκδόσεων).

 

Στο εσωτερικό:


- Νέο ψηφιακό PEUGEOT digital i-Cockpit® εξοπλισμένο ψηφιακή με οθόνη 10ιντσών ή αναλογικό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη matrix,

- Ειδικά γραφικά στην κεντρική οθόνη αφής που περιλαμβάνει το πακέτο δικτυωμένης πλοήγησης με λειτουργία φωνητικών εντολών, που παρέχει ενημέρωση, σε πραγματικό χρόνο, για την κυκλοφορία και τις περιοχές κινδύνου από την TomTom Services, καθώς και τις θέσεις και τη διαθεσιμότητα των δημόσιων σταθμών φόρτισης,

- Νέος επιλογέας τύπου "e-Toggle" για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων,

- Επιλογέας προγραμμάτων οδήγησης που δίνει τη δυνατότητα επιλογής των προγραμμάτων Eco, Normal ή Power,

- Ηλεκτρικό χειρόφρενο.

 

Με αυτό το νέο όχημα που ενσαρκώνει ιδανικά τη 'δύναμη της επιλογής', η PEUGEOT ενισχύει ακόμα περισσότερο, τη δέσμευσή της για τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της, διασφαλίζοντας τις μετακινήσεις, ακόμη και στο κέντρο των πόλεων όπου ισχύουν οι περιορισμοί στην πρόσβαση.

 

Το νέο PEUGEOT e-PARTNER στηρίζεται σε τρείς πυλώνες:


- Εξασφάλιση: Προσφέροντας μία πλήρη γκάμα 100% ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων PEUGEOT, για το 2021,

 

- Ευχαρίστηση: Απαράμιλλες επιδόσεις με την οδηγική ευχαρίστηση να αποτελεί δομικό στοιχείο στο DNA της PEUGEOT,

 

- Απλότητα: Που εξασφαλίζει τον πελάτη καθ' όλη τη διάρκεια της αγοράς και της διαδικασίας συντήρησης.

 

Το νέο PEUGEOT e-PARTNER που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου Vigo στην Ισπανία, θα πωλείται στην Ευρώπη από το 2ο εξάμηνο του 2021,


protoselida

Media

Ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε από ατύχημα στο γύρισμα ταινίας και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας

Ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε από ατύχημα στο γύρισμα…

Ο αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε χθες Πέμπτη, προφανώς από ατύχημα, τη διευθύντρια...

Υγεία & Διατροφή

Εμβόλιο Pfizer: Αποτελεσματικότητα 90,7% σε παιδιά 5-11 ετών

Εμβόλιο Pfizer: Αποτελεσματικότητα 90,7% σε παιδιά 5-11 ετών

Αποτελεσματικότητα 90,7% έναντι του κορωνοϊού έδειξε το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech στις κλινικές δοκιμές σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, όπως...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.