Deal News Online

Tο 2020 Αποτέλεσε μία εξαιρετική χρονιά για την PEUGEOT

Παρά το γεγονός ότι η αυτοκινητοβιομηχανία βίωσε μία πτώση στις πωλήσεις της παγκοσμίως, η PEUGEOT αντιθέτως επιβεβαίωσε τη δυναμική της πορεία με:

 

- έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό παραγγελιών και μεριδίου αγοράς

 

- 25 χώρες να ξεπερνούν το ρεκόρ του μεριδίου πωλήσεων τους,

 

- υποστήριξη των στρατηγικών της στόχων, σχετικά με την αναβάθμιση της μάρκας και την ολοκλήρωση του πλάνου εξηλεκτρισμού της.

 

Αποτελέσματα PEUGEOT με λεπτομέρεια

 

§         ΟΙ παραγγελίες της μάρκας το 2020  αυξήθηκαν κατά 15% σε σχέση με το 2019.

 

§         25 χώρες ξεπέρασαν το ρεκόρ τους σε μερίδιο αγοράς: η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Αυστρία, η Τσεχία, η Ιαπωνία, η Πορτογαλία, η Νορβηγία, η Ουκρανία, οι χώρες ASEAN, η Εσθονία, η Σλοβενία, η Ελλάδα, η Ιρλανδία, η Αίγυπτος, η Ισλανδία, η Βολιβία, η Κολομβία, το Εκουαδόρ, το Περού, ο Άγιος Δομήνικος, το Μεξικό, η Νότια Αφρική, η Αραβία και η Λετονία.

 

§         Πέντε από τα αυτοκίνητα της PEUGEOT είναι στο βάθρο των best sellers της Ευρώπης: 208, 2008, 3008, Rifter και Partner.

 

§         Η γκάμα των SUV της είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

 

§         Ένα στα τρία μοντέλα της μάρκας είναι του ανώτατου επιπέδου εξοπλισμού

 

§         Ένα στα δέκα οχήματα Peugeot που πουλήθηκαν στην Ευρώπη είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

 

Μία ματιά στην Peugeot το 2020

 

§         Η Peugeot Sport εισήχθη στο WEC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκίνητου) και παρουσίασε το  508 PEUGEOT Sport Engineered, το οποίο αναμένεται φέτος.

 

§         Το PEUGEOT 208 συνιστά μία πραγματική επιτυχία στις περισσότερες χώρες, όντας δεύτερο στην κατηγορία του πανευρωπαϊκά και πρώτο στη Γαλλία. Το 2020 κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο του 'CAR OF THE YEAR' στην Ευρώπη, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στην Ελλάδα και έχει ήδη κατακτήσει 26 βραβεία διεθνώς.

 

§          Το e-Expert κέρδισε το βραβείο του «VAN OF THE YEAR».

 

§         H PEUGEOT είναι η μοναδική μάρκα η οποία φιλοξενεί στις εκθέσεις της ταυτόχρονα 3 επιβατικά μοντέλα που έχουν βραβευθεί ως «CAR OF THE YEAR» και 2  ελαφρά επαγγελματικά που έχουν λάβει τον τίτλο του «VAN OF THE YEAR».

 

§         Τα νέα PEUGEOT 3008 και 5008 θα έχουν ολοκληρώσει το λανσάρισμά τους στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

 

§         Οι Online πωλήσεις που λανσαρίστηκαν το 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Ελλάδα με εντυπωσιακά αποτελέσματα, θα είναι έτοιμα και στη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Πορτογαλία και την Αυστρία τον Απρίλιο του 2021.

 

«Πρόκειται για πηγή πραγματικής υπερηφάνειας το να βλέπουμε τέτοια αποτελέσματα με μία ηλεκτρική γκάμα που γνώρισε ήδη ευρεία αποδοχή απο τους πελάτες. Αυτές οι επιδόσεις είναι οι καρποί των στρατηγικών μας επιλογών και των προσπαθειών που κατέβαλαν οι άνθρωποί μας σε μία τόσο δύσκολη περίοδο.

 

Θα συνεχίσουμε έτσι και το 2021, τη χρονιά που θα εισαχθεί στην αγορά το 508 PEUGEOT Sport Engineered κατά το πρώτο εξάμηνο, με ρεκόρ επιδόσεων και εκπομπές ρύπων 46 γραμμαρίων» δήλωσε ο Jean-Philippe IMPARATO, Διευθύνων Σύμβουλος της PEUGEOT


protoselida

World Business

Tesla: Αύξηση εσόδων 57% στο γ' τρίμηνο

Tesla: Αύξηση εσόδων 57% στο γ' τρίμηνο

Μπορεί τα έσοδα τρίτου τριμήνου της Tesla να μην ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των αναλυτών, αλλά...

Media

Ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε από ατύχημα στο γύρισμα ταινίας και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας

Ο Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε από ατύχημα στο γύρισμα…

Ο αμερικανός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε χθες Πέμπτη, προφανώς από ατύχημα, τη διευθύντρια...

Περιβάλλον

Νέος εκπαιδευτικός κύκλος EUREM για ενεργειακή εξοικονόμηση

Νέος εκπαιδευτικός κύκλος EUREM για ενεργειακή εξοικονόμηση

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο θα πραγματοποιήσει νέο εκπαιδευτικό κύκλο EUREM για την ενεργειακή εξοικονόμηση...

Τουρισμός

Celebrity Cruises: Πρόγραμμα κρουαζιέρων 2023 με μπόλικη Ελλάδα

Celebrity Cruises: Πρόγραμμα κρουαζιέρων 2023 με μπόλικη Ελλάδα

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κρουαζιέρων της για το 2023 ανακοίνωσε η Celebrity Cruises, το οποίο περιλαμβάνει στάσεις σε διάφορα ελληνικά...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.