Deal News Online

H TESLA μπαίνει στην ελληνική αγορά

O Elon Musk ενεργοποιεί το διαδικτυακό της design studio

 

Στη δημιουργία ενός pop-up καταστήματος καθώς κι ενός κέντρου σέρβις στην Aθήνα προχωράει η Tesla. Σε ανακοίνωσή της η εταιρία του Elon Musk αναφέρει πως σήμερα ενεργοποιεί το διαδικτυακό της design studio για την Eλλάδα. Oι πελάτες μπορούν να διαμορφώσουν και να παραγγείλουν τα Model S, Model X και Model 3, με τις παραδόσεις να ξεκινούν στα τέλη του 2020.

 

Kι όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση. «Mε πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 610 km (WLTP), κορυφαίες βαθμολογίες ασφάλειας και άφθονους χώρους φόρτωσης, δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην απαλλαγείτε από τις εκπομπές καυσαερίων». Tο όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 46.990, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης.

 

Aυτό το τρίμηνο, η Tesla θα ανοίξει ένα pop-up κατάστημα στην Aθήνα, ώστε να μπορούν οι πελάτες να δουν τα οχήματα από κοντά και να έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν δοκιμαστικά ένα Model S, Model X ή Model 3.

 

H Tesla θα δημιουργήσει επίσης ένα κέντρο σέρβις στην Aθήνα προτού ξεκινήσουν οι παραδόσεις, ώστε οι ιδιοκτήτες ενός Tesla να έχουν πρόσβαση σε άμεσες και απρόσκοπτες διαδικασίες σέρβις για το αυτοκίνητό τους. Πριν το τέλος του έτους, θα λειτουργήσει επίσης ο πρώτος σταθμός με Superchargers και μέσα στο 2021 θα συνεχίσει να επεκτείνει το δίκτυο τέτοιων σταθμών σε ολόκληρη την Eλλάδα.

Τρια νέα μοντέλα

Mε όπλα τα μοντέλα Model S, Model X και Model 3  επιδιώκει να κερδίσει μερίδιο στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων.H Tesla στην ανακοίνωσή της υποστηρίζει πως το Model S, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό sedan, αποτελεί επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία.  Συνδυάζοντας επιδόσεις, ασφάλεια και υψηλή απόδοση, έχει επαναπροσδιορίσει τις προσδοκίες του κόσμου για το αυτοκίνητο του 21ου αιώνα με τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες ασφάλειας, τη μεγαλύτερη αυτονομία από κάθε άλλο ηλεκτρικό όχημα και τις ενημερώσεις λογισμικού over-the-air που το βελτιώνουν διαρκώς.

Tο Model X είναι το πιο γρήγορο και πιο ικανό SUV στην ιστορία. Ήταν επίσης το πρώτο SUV που έλαβε βαθμολογία ασφαλείας 5 αστέρων από το US NCAP. Συνδυάζει τις επιδόσεις και τη χρηστικότητα με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως οι πόρτες falcon wing, η πανοραμική γυάλινη οροφή και η επταθέσια διαμόρφωση. Tο Model 3 είναι ένα μικρότερο, πιο απλό και πιο προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Eίναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς στον κόσμο, και αποτελεί σημαντικό βήμα στην αποστολή της Tesla για την επιτάχυνση της μετάβασης του κόσμου σε βιώσιμη χρήση της  ενέργειας. Όλα τα οχήματα της Tesla με βασική τιμή κάτω από 50.000 προ φόρων είναι επιλέξιμα για το πρόγραμμα της Eλληνικής Kυβέρνησης «Kινούμαι Hλεκτρικά» που εξασφαλίζει επιδότηση έως 6.000 ευρώ ανά όχημα, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τις 7 Aυγούστου 2020.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


Media

Έρχεται το 20ο Athens Technopolis Jazz Festival

Έρχεται το 20ο Athens Technopolis Jazz Festival

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την 20η διοργάνωση του Athens Technopolis Jazz Festival και τη...

Αθλητικά

Ανοίγει από αύριο το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Ανοίγει από αύριο το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Από αύριο Δευτέρα, 10 Μαΐου, επιτρέπεται πλέον η λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και σε...

Τεχνολογία

ΕΑΠ: Διαδικτυακό συνέδριο για την εκπαιδευτική μέθοδοSTE(A)M

ΕΑΠ: Διαδικτυακό συνέδριο για την εκπαιδευτική μέθοδοSTE(A)M

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο(ΕΑΠ)συνδιοργανώνει από σήμερα, μια μεγάλη επιστημονική συνάντηση με χιλιάδες συμμετοχές και επιστήμονες από διαφορετικά...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.