Τουρισμός

Κρήτη: Διεθνής γαστρονομικός διαγωνισμός φωτογραφίας «My Dish!»

Διεθνή Διαγωνισμό Φωτογραφίας με ττίτλο «My Dish!» και θέμα τη γαστρονομία διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος MD.net-Interreg.

 

Στο διαγωνισμό καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι λάτρεις της φωτογραφίας, αποτυπώνοντας σε εικόνα τα χαρακτηριστικά εκείνα στοιχεία γαστρονομικών πιάτων της περιοχής τους που θα μπορέσουν να εμπνεύσουν ντόπιους και επισκέπτες. Οι φωτογραφίες μπορούν να αποσταλούν από 26 Ιουνίου 2020 έως 26 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Από το σύνολο των φωτογραφιών που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες με βάση την τεχνική αρτιότητα του θέματος, τη σύνθεση και την πρωτοτυπία. Έπαθλα του διαγωνισμού, μεταξύ άλλων, είναι 3ήμερες φιλοξενίες για δύο άτομα σε νησιά του Αιγαίου.

 

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτελείται από τους:

 

Γιώργο Αλεξάκη, Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων.

Μιχάλη Βλατάκη, Πρόεδρος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης.

Γιάννα Καραγιώργου, Πρόεδρος Σωματείου Επαγγελματιών Φωτογράφων Κρήτης.

Σεβαστή Κρασανάκη, Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Επισκοπής "ΕΡΓΑΝΗ".

Πολυχρόνη Νικηφοράκη, Πρόεδρος Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας Κρήτης.

Μαρία Χουλάκη, Εικαστικός – Καθηγήτρια Τέχνης.

 

Η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης https://www.crete.gov.gr/ και του έργου MD.net https://mdnet.interreg-med.eu/. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, αρμόδιο είναι το στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης (Π.Ε. Λασιθίου), κα Παπαδοπούλου Ζαχαρούλα (28413 40564, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή