Τι απαντάει η Coca Cola για τις απολύσεις

Την ακόλουθη απάντηση έστειλε η Coca Cola 3E σχετικά με τις καταγγελίες της ΓΣΕΕ για τις απολύσεις στην εταιρεία.

 

«Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με δύο εργαζομένους που απασχολούνταν στις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη, λόγω συμπλοκής στο χώρο εργασίας. Η λύση της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας και των δυο εργαζομένων ήταν επιβεβλημένη και βασίζεται στον ισχύοντα κανονισμό εργασίας, ενώ σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε δήθεν άρνηση των εργαζομένων να αποδεχθούν πρόταση για εθελούσια έξοδο, την οποία ουδέποτε η εταιρεία έκανε.»

 

Νωρίτερα η ΓΣΕΕ κατήγγειλε την εταιρεία Coca Cola Τρία Εψιλον σχετικά με την τακτική της διοίκησης όσον αφορά τις απολύσεις. 

 

Η διοίκηση μετά την εθελούσια έξοδο προχώρησε σε εκβιαστικές απολύσεις όσων αρνήθηκαν να υποκύψουν στις απειλές της εταιρίας.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας «την ώρα που η ανεργία έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα έχει καταρρίψει κάθε αρνητικό ρεκόρ, η Coca Cola, εταιρία με υπερκέρδη, συρρικνώνει το προσωπικό της και επιχειρεί μέσω της απόλυσης να ακυρώσει θεμελιώδη δικαιώματα των εργαζομένων. Η ΓΣΕΕ στηρίζει και υποστηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της Coca Cola και της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών».


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.