ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

Στηρίζει ΛΑΟΣ το Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα

Τη στήριξη του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο pρόεδρος του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος (κόμμα αποστράτων), Παναγιώτης Καρδαμίτσης.

 

Ο πρόεδρος του κόμματος επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, προκειμένου να του ανακοινώσει την απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε. του κόμματος, να στηρίξει τους υποψήφιους του ΛΑΟΣ σε ολόκληρη την Επικράτεια.

 

Ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε προς τον πρόεδρο του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος τις ευχαριστίες του για αυτή την απόφαση, την οποία χαρακτήρισε ως μέγιστη απόδειξη εθνικής ευθύνης και χρέους προς την πατρίδα, την οποία αδιάλειπτα υπηρετούν και τιμούν οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Από την πλευρά του ο κ. Καρδαμίτσης δήλωσε ότι μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας, οφείλουμε όλοι να παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και να συστρατευθούμε στον δίκαιο και κοινό αγώνα.

 

Κάλεσε τέλος όλες τις πατριωτικές οργανώσεις και όσους νιώθουν πραγματικά Έλληνες, να συστρατευθούν κάτω από τη σημαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, συμβάλλοντας έτσι με τις δυνάμεις τους στη σωτηρία του Έθνους.


επιστροφή στην αρχή