Πολιτική

Αποστολάκη: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται μια στιβαρή και αξιόπιστη ηγεσία

Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ μίλησε σε συνέντευξή της η ανεξάρτητη βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, λέγοντας πως «η επιστροφή των πολιτών στο ΠΑΣΟΚ θα διασφαλιστεί μόνο εάν αυτό καταφέρει να τους πείσει ότι είναι ένα χρήσιμο κόμμα, που έχει τη βούληση και τη δύναμη να επηρεάσει και να αλλάξει τις αποφάσεις εκείνες που σήμερα έχουν μετατρέψει την καθημερινότητά τους σε εφιάλτη».

 

Όπως υπογραμμίζει η κ. Αποστολάκη «παλαιάς κοπής επιχειρήσεις επικοινωνιακής ''επαναπροώθησης'' του ΠΑΣΟΚ με όρους πολιτικού marketing, θα ήταν χαμένος κόπος».

 

Τονίζει παράλληλα την ανάγκη μιας νέας αρχής, με ηγεσία στιβαρή και αξιόπιστη που θα εμπνεύσει τους πολίτες, θα ανατάξει το φρόνημά τους και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης και της αποκατάστασης του κύρους της χώρας στο εξωτερικό.

 

Ταυτόχρονα ασκεί κριτική στην κυβέρνηση Παπανδρέου για την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο, σημειώνοντας ότι «οι αστοχίες, οι καθυστερήσεις, η αμφιθυμία και οι εσωτερικοί καβγάδες είχαν ως συνέπεια οδυνηρές για τους πολίτες αναθεωρήσεις προβλέψεων και αλλεπάλληλα πρόσθετα μέτρα».

 

«Αν σε αυτά προσθέσει κανείς την ανυπαρξία ενός αναπτυξιακού σχεδιασμού ως αντίδοτου στην τρελή κούρσα της ύφεσης και της παρεπόμενης ανεργίας, έχει ίσως μια μερική απάντηση στο γιατί σήμερα δοκιμάζονται η αντοχή και η συνοχή της ελληνικής κοινωνίας».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή