Περιβάλλον

Διάκριση ΙΑΣΩ στα Bravo Sustainability Awards 2021

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε ο Όμιλος ΙΑΣΩ στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021, κατακτώντας ακόμα ένα βραβείο και μία διάκριση.

 

Στην Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Bravo Sustainability Week 2021, αναπτύσσονται τραπέζια διαλόγου και προβληματισμού και παρουσιάζονται οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύονται στα Bravo Sustainability Awards 2021 και που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον.

 

Ο Όμιλος Ιασώ απέσπασε βραβείο στον πυλώνα Bravo Society για το Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «δίπλα σας»_ ενέργειες 2020. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, στηρίζοντας την κοινωνία και φροντίζοντας το περιβάλλον, ενώ με συνέπεια και ευθύνη, αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών και της κοινωνίας από το Α έως το Ω και ανταποκρίνεται, αναπτύσσοντας ιδιαίτερα πλούσιο έργο από το 2015.

 

Οι δράσεις του «δίπλα σας» ποικίλλουν κάθε χρόνο, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες και τον αριθμό των συνεργαζόμενων εταιρειών/μη κυβερνητικών οργανισμών/συλλόγων να αυξάνεται συνεχώς και να ξεπερνά πλέον τις 25 συνεργασίες. Για την συνολική του προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο, το πρόγραμμα έχει ήδη αποσπάσει 10 βραβεία.

 

Επίσης, το ΙΑΣΩ διακρίθηκε για την πρωτοβουλία του προγράμματος "Home Fit Home" με online pilates για εγκύους & μαμάδες μετά τον τοκετό. Με το Home Fit Home, το ΙΑΣΩ ως το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας με 10.000 τοκετούς ετησίως, έδειξε έμπρακτα τη φροντίδα του στις μέλλουσες και νέες μητέρες με έναν πρωτοποριακό τρόπο. Οι εγγεγραμμένες, σταθερά δύο φορές την εβδομάδα από την περίοδο της πανδημίας μέχρι και σήμερα μπορούν να απολαμβάνουν τα μαθήματα από την ασφάλεια του σπιτιού τους και να νιώθουν φροντίδα, ευεξία και χαρά!

 

Σημειώνεται ότι η Εβδομάδα Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021 διοργανώνεται από το Qualitynet Foundation και αποτελεί το ετήσιο ραντεβού όλων των Υπεύθυνων Οργανισμών, που αναπτύσσουν πρωτοβουλίες υποστηρίζοντας τη μετάβαση μας σε ένα βιώσιμο μέλλον καθώς και των Ενεργών Πολιτών που συμμετέχουν και συμβάλλουν στην επιτυχία και εξέλιξη των πρωτοβουλιών που διαμορφώνουν τη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο. Οι πρωτοβουλίες που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση, αξιολογήθηκαν μέσω του διαλόγου με επιτροπές αξιολόγησης και με ένα σύνολο 14.380 ενεργών πολιτών.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή