Deal News Online

Πάρος: Προετοιμασία ψηφιακής καμπάνιας με επαγγελματίες τουρισμού

Ειδική καμπάνια με τη χρήση εργαλείων και εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας καταρτίζεται ήδη από την εταιρία συμβούλων του Δήμου Πάρου με την ενεργό στήριξη και συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού, που σύντομα θα υποβληθεί προς έγκριση και υλοποίηση εκ μέρους του Δήμου.

 

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 μεταξύ του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής Μικέ Λεοντή, των στελεχών της εταιρείας συμβούλων σε θέματα τουριστικής προβολής ΜΤCgroup, καθώς επίσης και εκπροσώπων των φορέων του τουρισμού του νησιού και μελών της ομάδας Επιχειρηματικής Δικτύωσης Τουριστικών Επιχειρηματιών Πάρου.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα για τον τουρισμό, με την αναπροσαρμογή των δράσεων στη νέα πραγματικότητα που έχει επιβάλει η πανδημία. Εντοπίστηκαν οι ανάγκες που προέκυψαν, έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά τις διορθώσεις και συμπληρώσεις ως προς την ακολουθητέα πορεία και κατατέθηκαν νέες ιδέες – προτάσεις προς αξιολόγηση και άμεση αξιοποίησή τους, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας του νησιού.

 

Στο τέλος της συνάντησης προέκυψε η έντονη θέληση για σύμπραξη και συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του νησιού, προκειμένου η Πάρος να συνεχίζει να κατέχει την υψηλή της θέση στην επιλογή ως τουριστικός προορισμός, θέση που δικαιωματικά της αξίζει.

 

«Η Πάρος τα τελευταία χρόνια, και πριν από τον κορωνοϊό, εξελίσσεται σε έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό, καταγράφοντας ρεκόρ στην τουριστική κίνηση, τις επενδύσεις στο νησί και σε παροχές υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος θα αποτελέσει έναν κόμβο συνεργασίας ανάμεσα στους επαγγελματίες του νησιού, την τουριστική επιτροπή και τους συμβούλους μας. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας και θα δημιουργήσουμε έναν οδικό χάρτη για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να απολαύσει ο ταξιδιώτης χωρίς έγνοιες έναν απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλή προορισμό», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

 

«Παράλληλα, κεφαλαιοποιούμε όλη την ανοδική πορεία του χρόνου που έχει προηγηθεί, με τις επενδύσεις σε ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, οι οποίες αναβαθμίζουν το τουριστικό μας προϊόν», συμπλήρωσε.


World Business

ΗΠΑ: Σε επίπεδα ρεκόρ οι δείκτες PMI τον Απρίλιο

ΗΠΑ: Σε επίπεδα ρεκόρ οι δείκτες PMI τον…

Η δραστηριότητα του ιδιωτικού κλάδου στις ΗΠΑ ενισχύθηκε περαιτέρω τον Απρίλιο, με τους δείκτες PMI...

Αθλητικά

UEFA: “Συνωμότες” οι “12” της European Super League

UEFA: “Συνωμότες” οι “12” της European Super League

Οι 55 εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της UEFA ενέκριναν ομόφωνα την Τρίτη μια κοινή δήλωση που καταδικάζει...

Τεχνολογία

TikTok: Μήνυση για χρήση προσωπικών δεδομένων παιδιών

TikTok: Μήνυση για χρήση προσωπικών δεδομένων παιδιών

Η TikTok αντιμετωπίζει μια νομική αγωγή από την πρώην επίτροπο Προστασίας Παιδιών, σχετικά με τον τρόπο συλλογής και χρήσης τωνδεδομένων των...

Περιβάλλον

Μόλις 2,8% των γήινων οικοσυστημάτων παραμένει ανέπαφο

Μόλις 2,8% των γήινων οικοσυστημάτων παραμένει ανέπαφο

Πρόσφατη επιστημονική έρευνα του πανεπιστημίου Cambridge, επιβεβαιώνει ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης (22 Απριλίου)...

Τουρισμός

Smartwings: Πτήσεις από Πολωνία προς ελληνικούς προορισμούς

Smartwings: Πτήσεις από Πολωνία προς ελληνικούς προορισμούς

Πτήσεις από 6 αεροδρόμια της Πολωνίας (Βαρσοβία, Κατοβίτσε, Γκντανσκ, Πόζναν, Κρακοβία, Βρότσλαβ) σε 28 μεσογειακούς προορισμούς,ανάμεσα στους...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.