Αθλητικά

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανέστειλε τη δωρεά στην ΕΙΟ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναστέλλει τη δωρεά του προς την Ελληνική Ιστιοπλϊκή Ομοσπονδία για την υποστήριξη του προγράμματος εκμάθησης ιστιοπλοΐας σε ΑΜΕΑ.

 

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΙΟ, Αντώνη Δημητρακόπουλο, το Ίδρυμα εκφράζει την έκπληξη και τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε η αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου από την Ομοσπονδία.

 

Όπως υπογραμμίζεται, το Ίδρυμα επιλέγει τους δωρεοδόχους του δίνοντας προεραιότητα στο ήθος των ανθρώπων τους, στην αποτελεσματική διοίκηση και την ορθή διαχείριση του οργανισμού, αλλά υπόνοιες σκανδάλων που αφορούν τη λειτουργία τους και τη συμπεριφορά των στελεχών τους εγείρουν ερωτήματα για τη δυνατότητα ενός οργανισμού να επιτελέσει το έργο του.

 

Η ανακοίνωση:

 

 

«Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ), εκφράζει την έκπληξη και τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση και τις δηλώσεις της Ομοσπονδίας, σχετικά με τη σοβαρότατη καταγγελία της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, αναστέλλοντας την τρέχουσα δωρεά για την υποστήριξη του προγράμματος εκμάθησης ιστιοπλοΐας σε ΑΜΕΑ.

 

Με το "πάγωμα" της δωρεάς το ΙΣΝ δεν έχει στόχο να πλήξει τους άμεσα ωφελούμενους που είναι οι αθλητές ΑΜΕΑ και οι ιστιοπλοϊκοί σύλλογοι που τους υποστηρίζουν αλλά να προστατεύσει και αυτούς, καθώς και τους εργαζόμενους της Ομοσπονδίας.

 

Το ΙΣΝ επιλέγει τους δωρεοδόχους του δίνοντας μεγάλη προτεραιότητα στο ήθος και χαρακτήρα των ανθρώπων τους, καθώς και στην αποτελεσματική διοίκηση και την ορθή διαχείριση του οργανισμού.

 

Υπόνοιες σκανδάλων που αφορούν τη λειτουργία των οργανισμών και τη συμπεριφορά των στελεχών τους δημιουργούν κρίσιμα ερωτήματα για τη δυνατότητα ενός οργανισμού να επιτελέσει το έργο του και, κατά συνέπεια, δεν μπορούν και δεν πρέπει να αγνοούνται».


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή