Τουρισμός

Ξεκίνησε η 7η Athens International Tourism Expo 2020

Με την Αιγίδα των ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΠΕ, ΤΕΕ, ΕΒΕΑ και με τη στήριξη του ΕΟΤ. η 7η Athens International Tourism Expo 2020, ανοίγει σήμερα τις πύλες της, υποδεχόμενη online Εκθέτες, Buyers και Επισκέπτες στο νέο ψηφιακό της περιβάλλον.

 

Έχοντας δημιουργήσει μία εξαιρετική πλατφόρμα επικοινωνίας, προβολής και νέων συνεργασιών για τον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα, η Virtual 7η Athens International Tourism Expo φιλοξενεί διεθνείς Buyers και επισκέπτες, από το εξωτερικό και την Ελλάδα που θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν «ζωντανά» με video-conference B2B meetings με τους εκθέτες.

 

Όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν στο διάστημα από 27 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου (ώρες 10.00-19.00) να περιηγηθούν στα περίπτερα των Εκθετών, να απολαύσουν τις εταιρικές τους αναρτήσεις και να πραγματοποιήσουν One to One meetings με Εκθέτες της επιλογής τους.

 

Αναλυτικά στην Έκθεση συμμετέχουν:

 

- 100 Εκθέτες από την Ελλάδα (Περιφέρειες, Δήμοι, Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Τουρισμού)

 

- 90 Buyers (Tour Operators, Travel Agencies & MICE εταιρείες) από μεγάλες διεθνείς εταιρείες από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Ρωσία, τη Μ. Ανατολή και τα Βαλκάνια, που επιλέγουν την Ελλάδα, σαν τουριστικό προορισμό, για νέες συνεργασίες.

 

- 1400 Β2Β meetings μεταξύ Eκθετών και Buyers έχουν ήδη κλειστεί μέχρι τώρα ενώ η διαδικασία ακόμα εξελίσσεται.

 

- 1200 On Line Επαγγελματίες Επισκέπτες, κυρίως από το Εξωτερικό, έχουν κάνει ήδη εγγραφή και θα επικοινωνήσουν με τους εκθέτες για one to one meetings με στόχο την ανάπτυξη νέων συνεργασιών.


επιστροφή στην αρχή