Deal News Online

undefined

Star Alliance: Δεσμεύσεις για κοινά μέτρα υγιεινής

Η Star Alliance, η μεγαλύτερη παγκόσμια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών, αναφέρει ότι τα μέλη της, εργάστηκαν για την ανάπτυξη μίας σειράς μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της υγιεινής των επιβατών των πτήσεων της συμμαχίας, σε μια προσπάθεια να αποκαταστηθεί η εμπιστοσύνη του κοινού στα αεροπορικά ταξίδια.

 

Οι 26 αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance συμφώνησαν σε ένα κοινό σύνολο μέτρων ασφαλείας για την υγεία και την υγιεινή. Ειδικότερα, απαιτείται ή συστήνεται στους επιβάτες να φορούν μάσκες προσώπου κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

 

Επιπλέον θα υπάρχουν σημεία με οδηγίες ελαχιστοποίησης του κινδύνου εξάπλωσης μολύνσεων από κοροναϊό κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ενώ προβλέπονται συγκεκριμένα πρωτόκολλα για περιπτώσεις στις οποίες ένας επιβάτης αναπτύσσει ή εμφανίζει συμπτώματα κοροναϊού κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Τέλος, θα υπάρχει παροχή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού στο πλήρωμα, ενώ θα γίνεται καθάρισμα και απολύμανση των αεροσκαφών σε «σχετικά χρονικά διαστήματα».

 

H Star Alliance έχει επίσης αναπτύξει στον ιστότοπο της έναν Ψηφιακό Κόμβο Ταξιδιωτικών Πληροφοριών (Travel Information Hub), ο οποίος περιέχει τα πιο πρόσφατα μέτρα υγείας και υγιεινής που έχουν υιοθετηθεί από όλες τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη και από ένα ευρύ φάσμα αεροδρομίων του δικτύου της Star Alliance. Οι πληροφορίες αυτές, διαθέσιμες από τον Ιούλιο και σε πολλές άλλες διαφορετικές γλώσσες, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους επιβάτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και να πετάξουν με σιγουριά, διασφαλίζοντας μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

 

«Είναι αυτονόητο ότι η ασφάλεια των επιβατών μας είναι η Νούμερο 1 προτεραιότητά μας. Συνεργαζόμαστε με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας για τη λήψη μέτρων που διασφαλίζουν την ευημερία των επιβατών μας, έτσι ώστε, όταν είναι έτοιμοι, να μπορούν να πετάξουν με αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance.

 

«Οι δεσμεύσεις από τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη και το Travel Information Hub είναι τα δύο πρώτα βήματα που κάνουμε, για να διαβεβαιώσουμε τους επιβάτες μας για την ασφάλεια της υγείας και της υγιεινής τους όταν ταξιδεύουν σε ολόκληρο το δίκτυο της Συμμαχίας. Παράλληλα, αναπτύσσουμε μία σειρά από πρωτοβουλίες για την ενίσχυση αυτής της διασφάλισης, οι οποίες θα ενισχύσουν επίσης της απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στο δίκτυο της Star Alliance», πρόσθεσε.

 

Σημειώνεται ότι στα μέλη της Star Alliance περιλαμβάνονται ενδεικτικά οι Air New Zealand, All Nippon Airways, Air China, Lufthansa, United, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines και άλλες.


protoselida

World Business

Booking.com: Θα απολύσει έως το 25% του προσωπικού της

Booking.com: Θα απολύσει έως το 25% του προσωπικού…

Έως και το 25% του προσωπικού της θα απολύσει η πλατφόρμα διαδικτυακής κράτησης καταλυμάτων Booking.com...

Media

ΕΚΟΜΕ: «Ανακαλύψτε ξανά το Studio Greece!»

ΕΚΟΜΕ: «Ανακαλύψτε ξανά το Studio Greece!»

Το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας-ΕΚΟΜΕ προωθεί διεθνή καμπάνια με τίτλο «Ανακαλύψτε ξανά το...

Secret Money

ON TIME H «NEA ΣIΔMA»

ON TIME H «NEA ΣIΔMA»

Mε βάση το «χρονοδιάγραμμα» προχωρεί η υπόθεση του deal ΣIΔMA-Mπήτρος, για την απορρόφηση του μεταλλουργικού...

Αθλητικά

«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο Ίκερ Κασίγιας

«Κρέμασε τα παπούτσια του» ο Ίκερ Κασίγιας

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και Ισπανίας Iker Casillas αποχώρησε από την ποδοσφαιρική δράση σε ηλικία...

Αυτοκίνητο

 Αφιέρωμα «100 χρόνια Mazda»

Αφιέρωμα «100 χρόνια Mazda»

Φέτος είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τη MAZDA αφού συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής.

Τεχνολογία

NASA-ESA: Μεταφορά βράχων από Άρη με «φορτηγό διαστημόπλοιο»

NASA-ESA: Μεταφορά βράχων από Άρη με «φορτηγό διαστημόπλοιο»

Η NASA και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA)σχεδιάζουν να δαπανήσουν τουλάχιστον 7 δισεκατομμύρια δολάρια για τη συλλογή δειγμάτων από τον Άρη και την...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.