Deal News Online

undefined

Star Alliance: Δεσμεύσεις για κοινά μέτρα υγιεινής

Η Star Alliance, η μεγαλύτερη παγκόσμια συμμαχία αεροπορικών εταιρειών, αναφέρει ότι τα μέλη της, εργάστηκαν για την ανάπτυξη μίας σειράς μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της υγιεινής των επιβατών των πτήσεων της συμμαχίας, σε μια προσπάθεια να αποκαταστηθεί η εμπιστοσύνη του κοινού στα αεροπορικά ταξίδια.

 

Οι 26 αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance συμφώνησαν σε ένα κοινό σύνολο μέτρων ασφαλείας για την υγεία και την υγιεινή. Ειδικότερα, απαιτείται ή συστήνεται στους επιβάτες να φορούν μάσκες προσώπου κατά την επιβίβαση και την αποβίβαση και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

 

Επιπλέον θα υπάρχουν σημεία με οδηγίες ελαχιστοποίησης του κινδύνου εξάπλωσης μολύνσεων από κοροναϊό κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ενώ προβλέπονται συγκεκριμένα πρωτόκολλα για περιπτώσεις στις οποίες ένας επιβάτης αναπτύσσει ή εμφανίζει συμπτώματα κοροναϊού κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Τέλος, θα υπάρχει παροχή προσωπικού προστατευτικού εξοπλισμού στο πλήρωμα, ενώ θα γίνεται καθάρισμα και απολύμανση των αεροσκαφών σε «σχετικά χρονικά διαστήματα».

 

H Star Alliance έχει επίσης αναπτύξει στον ιστότοπο της έναν Ψηφιακό Κόμβο Ταξιδιωτικών Πληροφοριών (Travel Information Hub), ο οποίος περιέχει τα πιο πρόσφατα μέτρα υγείας και υγιεινής που έχουν υιοθετηθεί από όλες τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη και από ένα ευρύ φάσμα αεροδρομίων του δικτύου της Star Alliance. Οι πληροφορίες αυτές, διαθέσιμες από τον Ιούλιο και σε πολλές άλλες διαφορετικές γλώσσες, έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους επιβάτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και να πετάξουν με σιγουριά, διασφαλίζοντας μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.

 

«Είναι αυτονόητο ότι η ασφάλεια των επιβατών μας είναι η Νούμερο 1 προτεραιότητά μας. Συνεργαζόμαστε με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας για τη λήψη μέτρων που διασφαλίζουν την ευημερία των επιβατών μας, έτσι ώστε, όταν είναι έτοιμοι, να μπορούν να πετάξουν με αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο κ. Jeffrey Goh, Διευθύνων Σύμβουλος της Star Alliance.

 

«Οι δεσμεύσεις από τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη και το Travel Information Hub είναι τα δύο πρώτα βήματα που κάνουμε, για να διαβεβαιώσουμε τους επιβάτες μας για την ασφάλεια της υγείας και της υγιεινής τους όταν ταξιδεύουν σε ολόκληρο το δίκτυο της Συμμαχίας. Παράλληλα, αναπτύσσουμε μία σειρά από πρωτοβουλίες για την ενίσχυση αυτής της διασφάλισης, οι οποίες θα ενισχύσουν επίσης της απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία στο δίκτυο της Star Alliance», πρόσθεσε.

 

Σημειώνεται ότι στα μέλη της Star Alliance περιλαμβάνονται ενδεικτικά οι Air New Zealand, All Nippon Airways, Air China, Lufthansa, United, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines και άλλες.


Media

ΠΣΑΤ: Έκδοση νέων ταυτοτήτων για 2021

ΠΣΑΤ: Έκδοση νέων ταυτοτήτων για 2021

Τις νέες ταυτότητες για να χρησιμοποιήσουν τα μέλη του την επόμενη χρονιά εξέδωσε ο Πανελλήνιος...

Secret Money

TO ΞEKAΘAPIΣMA

TO ΞEKAΘAPIΣMA

Tην άλλη Παρασκευή στις 27 του μήνα είναι το «ραντεβού» για το μεγάλο «ξεκαθάρισμα» όσον...

Αθλητικά

«Έφυγε» στα 60 του ο θρύλος, Ντιέγκο Μαραντόνα

«Έφυγε» στα 60 του ο θρύλος, Ντιέγκο Μαραντόνα

O Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, για ορισμένους ο...

Τουρισμός

Σίφνος: Προώθηση της “γαλάζιας οικονομίας” στους νέους

Σίφνος: Προώθηση της “γαλάζιας οικονομίας” στους νέους

Τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης που προσφέρονται στον τομέα της "γαλάζιας οικονομίας" προωθεί ο Δήμος Σίφνου μέσω διαδικτυακής ενημέρωσης προς τους...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.