Deal News Online

undefined

Delta Air Lines: Μέχρι 60% πληρότητα πτήσεων

Η αεροπορική εταιρία Delta Air Lines Inc θα περιορίσει την πληρότητα των θέσεων των επιβατών στα αεροσκάφη της σε ποσοστό όχι μεγαλύτερο του 60% τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο, προσθέτοντας περισσότερες πτήσεις στο πτητικό της πρόγραμμα σε σύγκριση με τις πτήσεις που συνήθως δικαιολογεί η ζήτηση, αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πηγές με γνώση του ζητήματος.

 

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου στοιχήματος στο οποίο έδωσε έμφαση ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Εντ Μπαστιάν απευθυνόμενος στους μετόχους τον προηγούμενο μήνα: η αντίληψη των επιβατών για την ασφάλεια, θα έχει καθοριστικό ρόλο στην αποκατάσταση της συνηθισμένης ταξιδιωτικής κίνησης, καθώς οι επιβάτες θα έχουν τη θέληση να πληρώσουν μία προσαύξηση για την άνεση της πτήσης τους.

 

Οι ακριβείς λεπτομέρειες υπόκεινται σε αλλαγές, δήλωσαν οι ανώνυμες πηγές, επικαλούμενες την αβεβαιότητα γύρω από το χρόνο που θα απαιτήσει η ανάκαμψη από την κρίση του κορωνοϊού, η οποία μείωσε δραστικά τη ζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων.

 

Η Delta έχει δηλώσει δημοσίως ότι θα περιορίσει την χωρητικότητα πρώτης θέσης στο 50% και της κύριας καμπίνας στο 60% έως τις 30 Ιουνίου, και νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα επανεκκινήσει ορισμένες πτήσεις τον επόμενο μήνα.

 

"Ανακοινώσαμε μια πολιτική για τη χωρητικότητα των θέσεων έως τις 30 Ιουνίου. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί πέρα από αυτό, αλλά συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Delta, Trebor Banstetter.

 

Η κοινωνική απόσταση στα αεροπλάνα βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών συζητήσεων σε σχέση με την επανεκκίνηση της παγκόσμιας βιομηχανίας. Ο κύριος φορέας της αεροπορικής βιομηχανίας, η IATA δήλωσε ότι οι αεροπορικές εταιρείες δεν θα μπορούν να αποκομίσουν κέρδη εάν περιορίσουν τα αεροπλάνα στα δύο τρίτα της κανονικής τους χωρητικότητας, εκτός εάν αυξήσουν δραστικά το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων.


World Business

Japan Airlines: Υιοθετεί ουδέτερη γλώσσα ως προς τα φύλλα

Japan Airlines: Υιοθετεί ουδέτερη γλώσσα ως προς τα…

Η αεροπορική εταιρεία Japan Airlines (JAL) αφαιρεί τη φράση "κυρίες και κύριοι" και αντίθετα υιοθετεί όρους ουδετερότητας όταν αναφέρεται σε φύλα κατά τις...

Secret Money

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

«H σελίδα μας είναι υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας». Aυτό το μήνυμα έβλεπαν όσοι προσπαθούν...

Αθλητικά

Σουάρες: Μεταγραφή στην Ατλέτικο για 6 εκατ.

Σουάρες: Μεταγραφή στην Ατλέτικο για 6 εκατ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την μεταγραφή του σταρ της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρεζ αργά την Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός πρόκειται...

Τεχνολογία

«Delete» σε Pirate Bay, Gamato και εκατοντάδες ακόμη ιστοσελίδες

«Delete» σε Pirate Bay, Gamato και εκατοντάδες ακόμη…

Η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ) αποφάσισε...

Υγεία & Διατροφή

Διαδικτυακά (Live) σεμινάρια για τον εμβολιασμό

Διαδικτυακά (Live) σεμινάρια για τον εμβολιασμό

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων των Φαρμακοποιών, που διεξήχθη διαδικτυακά,...

Περιβάλλον

Σύρος:#gopafree με ειδικούς κάδους για αποτσίγαρα

Σύρος:#gopafree με ειδικούς κάδους για αποτσίγαρα

Η δράση #gopafree για την ανακύκλωση αποτσίγαρων, που υλοποιεί η ΑΜΚΕ Cigaret Cycle, επεκτείνεται και στην Σύρο,...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.