Deal News Online

undefined

Καμπάνια της Oceanos Hotels Group για καλοκαιρινές κρατήσεις

Νέα καμπάνια για στοχευμένες αγορές καλοκαιρινών διακοπών σε ίντερνετ και social media παρουσιάζει η Oceanos Hotels Group Greece, εταιρεία Hotel & Sales Management με χαρτοφυλάκιο σε Αθήνα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο, Πάτμο, Κέα, Ζάκυνθο και Κέρκυρα.

 

Με βασικά χαρακτηριστικά το ανανεωμένο δημιουργικό με έντονο ελληνικό στοιχείο, την ασφάλεια της Ελλάδας ως προορισμό και με βασικό άξονα το motto της εταιρείας για το Καλοκαίρι 2020: "Greece: Summer in Safety", Η καμπάνια θα τρέχει άμεσα και για όλο το καλοκαίρι.

 

«Όλοι οι παράγοντες και στελέχη του τουρισμού σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, μια οικονομική κρίση κολοσσιαίων διαστάσεων. Στην Ελλάδα πετύχαμε την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης με ένα επιτυχημένο Crisis Management από την ελληνική κυβέρνηση που λειτούργησε με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα», δήλωσε ο CEO της εταιρείας κος. Πέτρος Σταματογιαννάκης.

 

«Αυτό αποτελεί για την χώρα μας τεράστια επιτυχία που ήδη αναγνωρίζεται από την διεθνή κοινότητα και καλούμαστε τώρα να το κεφαλαιοποιήσουμε προς όφελος της επανεκίννησης της οικονομίας μας. Τούτο αποτελεί το βασικό μας όπλο για τον ελληνικό τουρισμό της τρέχουσας χρονιάς. Και η τρέχουσα χρονιά σε επίπεδο κρατήσεων θα εξαρτηθεί από τις κρατήσεις Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και τα last minute. Σε καμία περίπτωση δεν συζητάμε για επίπεδα περυσινά», πρόσθεσε.

 

«Στην παρούσα φάση οι δύο βασικές προϋποθέσεις για τον τουρισμό είναι α) Η ορθή τήρηση των Πρωτόκολλων Ασφαλείας τόσο των διακρατικών όσο και των εταιρικών σε όλο το εύρος διανομής και εξυπηρέτησης της τουριστικής υπηρεσίας και β) Η άμεση Οικονομική Στήριξη από την ελληνική κυβέρνηση, όλων των επιχειρήσεων του τουρισμού καθώς και η παροχή cashflow χωρίς καθυστερήσεις, για να μπορέσουν οι μακροοικονομίες σε όλους τους προορισμούς να λειτουργήσουν,στηρίζοντας εργαζόμενους και εξαρτώμενους κλάδους από τον τουρισμό. Αυτή είναι η επόμενη αποστολή που θα κρίνει την επιτυχημένη αξιοποίηση της ασφαλούς θέσης της χώρας μας. Διαφορετικά χωρίς την επιτυχημένη επανεκκίνηση του τουρισμού, η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει», κατέληξε.


World Business

Japan Airlines: Υιοθετεί ουδέτερη γλώσσα ως προς τα φύλλα

Japan Airlines: Υιοθετεί ουδέτερη γλώσσα ως προς τα…

Η αεροπορική εταιρεία Japan Airlines (JAL) αφαιρεί τη φράση "κυρίες και κύριοι" και αντίθετα υιοθετεί όρους ουδετερότητας όταν αναφέρεται σε φύλα κατά τις...

Secret Money

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

«H σελίδα μας είναι υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας». Aυτό το μήνυμα έβλεπαν όσοι προσπαθούν...

Αθλητικά

Σουάρες: Μεταγραφή στην Ατλέτικο για 6 εκατ.

Σουάρες: Μεταγραφή στην Ατλέτικο για 6 εκατ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την μεταγραφή του σταρ της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρεζ αργά την Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός πρόκειται...

Τεχνολογία

«Delete» σε Pirate Bay, Gamato και εκατοντάδες ακόμη ιστοσελίδες

«Delete» σε Pirate Bay, Gamato και εκατοντάδες ακόμη…

Η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ) αποφάσισε...

Υγεία & Διατροφή

Διαδικτυακά (Live) σεμινάρια για τον εμβολιασμό

Διαδικτυακά (Live) σεμινάρια για τον εμβολιασμό

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σεμιναρίων των Φαρμακοποιών, που διεξήχθη διαδικτυακά,...

Περιβάλλον

Σύρος:#gopafree με ειδικούς κάδους για αποτσίγαρα

Σύρος:#gopafree με ειδικούς κάδους για αποτσίγαρα

Η δράση #gopafree για την ανακύκλωση αποτσίγαρων, που υλοποιεί η ΑΜΚΕ Cigaret Cycle, επεκτείνεται και στην Σύρο,...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.