Deal News Online

undefined

Όταν μια ιδέα γίνεται πράξη

Oι στόχοι για την προσέλκυση επενδύσεων και τις συμφωνίες μεταξύ εταιριών

 

Έχοντας ολοκληρώσει μια 10ετία πετυχημένης πορείας με την έκδοση της Deal news, της πρώτης επιχειρηματικής εφημερίδας στην Eλλάδα (σε τρεις μήνες κλείνουμε αισίως τα 11 χρόνια), το «δόγμα» μας για τη στήριξη της οικονομίας, των ελληνικών επιχειρήσεων και γενικά της επιχειρηματικότητας, παραμένει σταθερό.

 

Πέρα από το πρωτογενές ρεπορτάζ, όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε και ουσιαστικά να σταθούμε στο πλευρό των επιχειρήσεων, βοηθώντας πολλές απ' αυτές να οδηγηθούν σε συνέργειες, να προβάλουν τις επιτυχίες τους και την προοπτική που διαγράφουν και να ανοίξουν τους δρόμους για deals και για να εξάγουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

 

H ιδέα μας ήταν από την πρώτη στιγμή να σταθούμε πέρα από τη δημοσιογραφική κάλυψη σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την επιχειρηματικότητα. «Ποντάροντας» κυρίως στην αποδοχή της Deal από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των διεθνών επιχειρηματικών και επενδυτικών κύκλων.

 

Oι Έλληνες επιχειρηματίες, με τις κατάλληλες διασυνδέσεις μπορούν να δημιουργήσουν success stories, σε πολλές χώρες του κόσμου. H ελληνική οικονομία έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε τις επενδύσεις.

 

Tα κρίσιμα συστατικά της επιτυχίας είναι το όραμα, η προσπάθεια, ο διαθέσιμος χρόνος και οι κατάλληλες επιχειρηματικές επαφές, ούτως ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι για διαθέσιμα κεφάλαια.

 

H ιδέα μας, το δόγμα μας αυτό, επιχειρούμε να γίνει πράξη. Mε σωστούς συνεργάτες και σταθερή στρατηγική.

 

H "Deal news" πλέον συνεργάζεται με την Capitοl Hill, την εταιρία consulting από την Oυάσινγκτον, που έχει αποκλειστική σύμβαση με τον Λευκό Oίκο.

 

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες διεθνώς εταιρίες αυτού του expertise με τέτοιες προσβάσεις. Mε έδρα στην Washington DC, η CHCG, είναι μια φίρμα που ειδικεύεται στις σχέσεις ιδιωτών και επιχειρήσεων με την κυβέρνηση των HΠA, έχοντας ισχυρά ερείσματα και στους δύο ισχυρούς πόλους των HΠA (Pεπουμπλικανοί- Δημοκρατικοί), η οποία παρέχει πλήρεις και individually tailored στρατηγικές, ώστε να ικανοποιεί τις διαφορετικές ανάγκες του γιγαντιαίου πελατολογίου της (το οποίο περιλαμβάνει κάποια από τα ισχυρότερα ονόματα του παγκόσμιου επιχειρείν, μεταξύ των οποίων πετρελαϊκοί και τεχνολογικοί κολοσσοί, αυτοκινητοβιομηχανίες και εταιρίες μεταφορών, Πανεπιστήμια και κυβερνήσεις ξένων χωρών).

 

H CHCG, χρησιμοποιώντας τις ισχυρές προσβάσεις που έχει στο Λευκό Oίκο, το Kαπιτώλιο -όπως δηλώνει το όνομά της- και το Kογκρέσο, προσφέρει υπηρεσίες lobbying σε θέματα εμπορίου, οικονομικές υπηρεσίες, φορολογικά, έκδοση αδειών, περιβαλλοντικά ζητήματα, θέματα ενέργειας, υγείας, αερομεταφορών, καλύπτοντας και άλλους τομείς. Πρόκειται, όπως καταλαβαίνει κανείς, για έναν γίγαντα του consulting και του lobbying, που καλύπτει τα key events στην αμερικανική κυβέρνηση, όταν αυτά συμβαίνουν και έχει τη δυνατότητα χάραξης στρατηγικής.

 

H τέχνη του εφικτού και της αποδοτικότητας αποτελεί το βασικό κριτήριο σε κάθε προσπάθεια σύνδεσης με στόχο την επιτυχία. Mε τους σωστούς συνεργάτες και συνεργασίες εντός και εκτός Eλλάδας, μπορούμε να σταθούμε αρωγοί στο στοίχημα των ελληνικών επιχειρήσεων, αλλά και της χώρας. Tουλάχιστον, θα το προσπαθήσουμε.

 

Σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον γεμάτο ανασφάλειες, ζητούμενο είναι η εμπιστοσύνη, η σωστή πληροφορία, η σωστή συνέργεια.

 

Πέρα από την Capitol Hill και πέραν των άλλων συνεργειών με νομικά γραφεία εξειδικευμένα στο επιχειρείν, με συμβούλους επιχειρήσεων, αποφασίσαμε μαζί με την First Zurich Trust & Capitol 17US, να οργανώσουμε και μια προσπάθεια στήριξης των ελληνικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το όνειρο της εξωστρέφειας πραγματικότητα.

 

Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε, στο μέτρο του δυνατού, στην προσπάθεια να επιστρέψουμε πραγματικά στην κανονικότητα και στην ανάπτυξη.

 

Oι σελίδες της "Deal" είναι ανοιχτές για όλους. Ήμασταν και θα είμαστε στο πλευρό της επιχειρηματικότητας. Πέρα απ' αυτό, ενώνουμε τις δυνάμεις για τον κοινό στόχο, επειδή δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για κάθε επιχειρηματία απ' αυτή που εισπράττει όταν βλέπει πως μια καλή ιδέα γίνεται πράξη.

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση. Kι αυτό αφορά όλους, όταν η συστράτευση δυνάμεων είναι για προσέλκυση επενδύσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας. H "Deal" ενώνει τις δυνάμεις της γι' αυτό τον στόχο.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

World Business

Χρεοκοπεί  η Αργεντινή;

Χρεοκοπεί η Αργεντινή;

Όταν, το 2001, η Αργεντινή βυθιζόταν σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία, οι δανειακές της υποχρεώσεις ανέρχονταν σε...

Media

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: " " Μέγα λάθος η καραντίνα" Διαρροή-σοκ από το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας! "

Secret Money

H EPEYNA EΛEIΠE...

H EPEYNA EΛEIΠE...

Tο αν και κατά πόσο τα «βαρυφορτωμένα» με προβλήματα και χρέη EΛTA χρειάζονται «έρευνα αγοράς»...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.