Τουρισμός

Λειψοί: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2020

Ο Δήμος Λειψών ενέκρινε το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του για τη φετινή χρονιά.

 

Οι τέσσερεις βασικοί στόχοι του προγράμματος, είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η διεύρυνση της μέσης παραμονής ανά επισκέπτη, η αύξηση των αφίξεων και η ενίσχυση της επαναληψιμότητας.

 

Τα ανωτέρω θα επιτευχθούν με τη συντήρηση των αγορών ενδιαφέροντος όπως είναι η Ελλάδα και η Ιταλία, αλλά και η διείσδυση σε νέες αγορές όπως είναι η Γερμανία, η Τουρκία, το Βέλγιο και η Ολλανδία.

 

Συγκεκριμένα, στις δράσεις που θα υλοποιηθούν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι εξής:

 

-Συνεργασία σε συμβουλευτικό επίπεδο τουριστική προβολής με εξειδικευμένη εταιρία σε όλα τα επίπεδα.

 

-Παραγωγή φυλλαδίου σε γλώσσες που αντιστοιχούν στις αγορές ενδιαφέροντος και δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού.

-Προβολή του προορισμού μέσα από τα Social Media.

 

-Διαφήμιση σε ραδιόφωνο, έντυπα μέσα, ηλεκτρονικά μέσα και εξωτερικές διαφημίσεις όπως για παράδειγμα σε σταθμούς μετρό.

 

- Πραγματοποίηση ειδικών παρουσιάσεων του προορισμού σε επιλεγμένο κοινό από τουριστικούς πράκτορες, Tour Operators, δημοσιογράφους και άλλους επαγγελματίες επηρεαστές της κοινής γνώμης.

 

-Πραγματοποίηση ειδικών εκδηλώσεων με πόλους τις ειδικές μορφές τουρισμού, όπως αναζήτηση συνεργειών με αμοιβαία οφέλη, win-win, με εξειδικευμένα ΜΜΕ από το εξωτερικό ώστε να τονιστούν τα ειδικά ενδιαφέροντα και οργάνωση πρωτότυπου event σε εμπορικό κέντρο, πολυχώρο ή κεντρικό σημείο για την προβολή του προορισμού και παράλληλες δράσεις ή δρώμενα για την ενίσχυση του project.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή