Deal News Online

undefined

42ο ετήσιο συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων

Όπως ανακοίνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων το 42ο ετήσιο ξενοδοχειακό συνέδριο θα λάβει χώρα την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο HILTON NICOSIA (τέως Hilton Park) στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00).

 

Με βασικό εισηγητή τον Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Σ. Περδίος., το γενικό θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα (με αυτόματη μετάφραση από την ελληνική στην αγγλική για τους ξένους σύνεδρους), είναι: "Streamlining our vision for Cyprus tourism in the next decade – Ευθυγραμμίζοντας το όραμα μας για τον κυπριακό τουρισμό στην επόμενη δεκαετία".

 

Για το ζήτημα αυτό θα υπάρξουν οι εξής έξι επιμέρους παρουσιάσεις:

 

1. TUI Europe - Our vision for Cyprus in the next decade - TUI Europe - Το όραμα μας για την Κύπρο την επόμενη δεκαετία.

 

2. Hermes Airports vision for Cyprus - Το όραμα της Hermes Airports για την Κύπρο

 

3. Hotelbeds - Destination report and future prospects - Hotelbeds - Έκθεση προορισμού και μελλοντικές προοπτικές

 

4. STR Presentation for Hotel Benchmarking - Παρουσίαση STR για τη συγκριτική αξιολόγηση στατιστικών των ξενοδοχείων, της βιομηχανίας και του προορισμού

 

5. Sustainability through Standards in the Hotel and Tourism Industry -Βιωσιμότητα μέσω προτύπων στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο

 

6. Changing before we have to! - Αλλάζουμε προτού μας επιβληθεί!

 

Ο Σύνδεσμος πληροφορεί και για τη συμμετοχή στις εργασίες του Συνεδρίου, ως Εισηγητών, του κ. Ph. Iveson, Commercial Director, TUI GROUP, των κ.κ. Fl. Blois, Regional Destination Marketing Manager, EMEA (Marketing & Communications) και Π. Μυλωνά, Regional Manager, South Greece & Cyprus (Sourcing), HOTELBEDS, της κας N. Weisz, Senior Manager, Research and Analysis, STR, της κας Αθ. Παναγιώτου, Γενικής Διευθύντριας, Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης και της κας Μ. Κουρούπη, Ανώτερης Διευθύντριας Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, HERMES AIRPORTS. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών θα είναι ο κ. Β. Βραχίμης, Συνέταιρος, Advisory-In charge of Data and Analytics Services της PwC CYPRUS.

 

Ο ΠΑΣΥΞΕ τονίζει ότι ενόψει των ευοίωνων προοπτικών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και της αυξανόμενης αβεβαιότητας που τον χαρακτηρίζει τόσο σε σχέση με το Brexit, όσο και σε σχέση με τη γύρω περιοχή μας, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την τουριστική βιομηχανία της Μεγαλονήσου, μετά και από την πρόσφατη εξαγγελία της νέας Εθνικής Στρατηγικής για τον Κυπριακό Τουρισμό και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε, τόσο οι διακεκριμένοι Ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων.

 

Το Συνέδριο απευθύνεται στους Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη των Ξενοδοχειακών Μονάδων Μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες-ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου. Το τελετουργικό μέρος του Συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Σ. Περδίος, ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

 

Την ίδια στιγμή με το Συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή Αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 28η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας επίσης θα τελέσει ο Υφυπουργός Τουρισμού. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και της Έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης "Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών" με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.


World Business

Το Facebook εξαγοράζει την startup Kustomer

Το Facebook εξαγοράζει την startup Kustomer

Στην εξαγορά της startup εξυπηρέτησης καταναλωτών Kustomer θα προχωρήσει η Facebook, καθώς το μεγαλύτερο κοινωνικό...

Media

ΕΡΤ: Έκτακτη συμβολική αποζημίωση σε καλλιτέχνες εκπομπών της

ΕΡΤ: Έκτακτη συμβολική αποζημίωση σε καλλιτέχνες εκπομπών της

Η ΕΡT, αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν σε μουσικές εκπομπές της,σε μια ακόμα...

Secret Money

 KAΛA TA Σ/Ν AΛΛA...

KAΛA TA Σ/Ν AΛΛA...

Tο θέμα που πρέπει να μας προβληματίσει είναι ότι δεν αρκούν τα νομοσχέδια και οι...

Αθλητικά

Έφυγε από τη ζωή ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ

Έφυγε από τη ζωή ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ

Σοκ έχει προκαλέσει στο αφρικανικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο ο θάνατος του πρώην διεθνούς μέσου...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.