Οικονομία

Γεωργιάδης: Δεν θα προχωρήσουμε σε γενικευμένη αλλαγή του πλαισίου για Κυριακές

Yπόσχεση ότι δε θα προχωρήσει στη γενικότερη αλλαγή του ισχύοντος πλαισίου όσον αφορά στη λειτουργία των καταστημάτων της Κυριακές έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καρανίκα.

 

Στην συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς, τις Κυριακές, την καταπολέμηση του παρεμπορίου και την προώθηση των Ανοιχτών Κέντρων Εμπορίου (Open Malls).

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ειλικρίνειας και η Συνομοσπονδία εξέφρασε στον κ. Υπουργό τις αντιρρήσεις και τις επιφυλάξεις της σε σχέση με την πρόσφατη απόφαση επέκτασης του καθεστώτος των 32 Κυριακών στο επιχειρηματικό πάρκο Γιαλού – Αγ. Δημητρίου – Πύργου.

Το Υπουργείο και η ΕΣΕΕ συμφώνησαν στην ανάγκη πραγματοποίησης συνεχούς διαλόγου, επικοινωνίας και συνεργασίας ανάμεσά τους, ώστε να βρεθεί λύση στα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία της αγοράς, να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία της και να εξασφαλιστεί η αναπτυξιακή πορεία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή