Συνεργασία WIND και ΑΔΜΗΕ

Η WIND, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) μέσω της θυγατρικής του εταιρείας GRID TELECOM.

 

Η Σύμβαση έχει διάρκεια 15 έτη και προβλέπει την εκμίσθωση πολλαπλών ζευγών Οπτικών Ινών σε τμήματα του δικτύου του ΑΔΜΗΕ στην ηπειρωτική Ελλάδα, συνολικού μήκους 1.600 χλμ. Τα συγκεκριμένα ζεύγη οπτικών ινών αποτελούν τη φυσική υποδομή μέσω της οποίας η WIND Ελλάς υλοποιεί το δίκτυο κορμού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, εξασφαλίζοντας συγχρόνως δύο απολύτως εναλλακτικές οδεύσεις.

 

«Με τη συνεργασία αυτή η WIND διαθέτει πλέον πάνω από 6.000 χλμ οπτικής ίνας πανελλαδικά ισχυροποιώντας τη θέση της στην ανάπτυξη του ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα», αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής Δικτύου της WIND Νίκος Πανόπουλος.

 

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη, η WIND συνάπτει συνεργασίες με σκοπό να ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες των συνδρομητών της.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Υγεία & Διατροφή

Eνημέρωση πολιτών από τα φαρμακεία για τον κορονοϊό

Eνημέρωση πολιτών από τα φαρμακεία για τον κορονοϊό

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης πιθανού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.