Αύξηση εσόδων για EasyJet

Αύξηση σημείωσαν τα έσοδα ανά επιβάτη το α' τρίμηνο για το έτος χρήσης του 2020 και η ανάπτυξη της πτητικής δραστηριότητας κατά το πρώτο εξάμηνο θα ήταν βραδύτερη από ό,τι αναμενόταν, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η αεροπορική εταιρεία EasyJet.

 

Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το α' εξάμηνο της πτητικής δραστηριότητας αναμένεται να αυξηθεί κατά 1,5%, με ''βαρίδιο'' κυρίως τις γαλλικές απεργίες εναέριας κυκλοφορίας. Η αεροπορική εταιρεία ανέμενε προηγουμένως ανάπτυξη περίπου 1,7%.

 

Η EasyJet ανακοίνωσε ότι αναμένει να περιοριστούν οι προ φόρων απώλειες του πρώτου εξαμήνου. Η απώλειες προ φόρων για το πρώτο εξάμηνο του έτους χρήσης 2019 ήταν στα 275 εκατομμύρια λίρες (357,4 εκατομμύρια δολάρια).

 

Για το τρίμηνο που τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της ανά επιβάτη αυξήθηκαν κατά 8,8% σε 58,63 στερλίνες εν συγκρίσει με τις 53,89 στερλίνες για το α' τρίμηνο του έτους χρήσης 2019.

 

Τα συνολικά έσοδα για το πρώτο τρίμηνο ήταν 1,42 δισ. στερλίνες, έναντι 1,30 δισ. στερλίνες για την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους χρήσης.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

Ο κορωνοϊός πλήττει και τη Microsoft

Ο κορωνοϊός πλήττει και τη Microsoft

Αρνητικά θα επηρεαστούν τα έσοδα της Microsoft από τα Windows και τους προσωπικούς υπολογιστές Surface,...

Υγεία & Διατροφή

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων για κοροναϊό

Τι περιλαμβάνει η ΠΝΠ με τη λήψη μέτρων…

Εκδόθηκε χθες Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου που αφορά στα μέτρα πρόληψης όσον αφορά τον κοροναϊό.

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.