Ήπια διόρθωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,16%

 

Ήπια πτωτικά κινείται το χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,16% στις 932,68 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 9,7 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 2,2 εκατ. τεμάχια. Πτώση 0,28% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.328,9 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 0,16% στις 878,23 μονάδες.

 

Ο FTSE 25 φαίνεται ότι δυσκολεύεται να κατοχυρώσει τις 2.335 μονάδες που θα αμοίξουν το δρόμο για τις 2.375 μονάδες, ενώ η κοντινή στήριξη είναι στις 2.274 μονάδες. Ο τραπεζικός θα πρέπει να κατοχυρώσει τις 885 μονάδες, ενώ ο γενικός δείκτης θα πρέπει να δοκιμάσει τις 945 μονάδες. Οι 922 μονάδες έχουν γίνει κοντινή στήριξη.

 

Στο ταμπλό τώρα, Aegean και Coca Cola ασκούν πιέσεις στον γενικό δείκτη, καθώς σημειώνουν απώλειες 1,48% και 1,08% αντίστοιχα, ενώ ήπια πτωτικά κινούνται οι ΔΕΗ, Titan, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ, Λάμδα, Φουρλής, ΓΕΚ Τέρνα, Εθνική, Βιοχάλκο, Alpha Bank, Ελλάκτωρ, ΑΔΜΗΕ, Πειραιώς και Motor Oil.

 

Στον αντίποδα, Μυτιληναίος και Ελληνικά Πετρέλαια είναι οι μεγάλοι στυλοβάτες σήμερα, με το +1,68% και +1,19% που σημειώνουν, ενώ ήπια ανοδικά κινούνται οι Σαράντης, ΕΧΑΕ, Eurobank, Jumbo και ΟΠΑΠ. Χωρίς μεταβολή ο ΟΤΕ και η Τέρνα Ενεργειακή.


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Υγεία & Διατροφή

Eνημέρωση πολιτών από τα φαρμακεία για τον κορονοϊό

Eνημέρωση πολιτών από τα φαρμακεία για τον κορονοϊό

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης πιθανού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.