Πολιτική

Ναι από ΣΥΡΙΖΑ για Κατερίνα Σακελλαροπούλου για ΠτΔ

"Ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επί μήνες διέσυρε το θεσμό του ΠτΔ"

 

Υπέρ της επιλογής της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τάχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

 

Στην ανακοίνωση του ο κ Τσίπρας, έκανε λόγο για "ατόπημα" του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επί μήνες διέσυρε τον θεσμό του ΠτΔ και μέγα σφάλμα του, που δε θέλησε να ανανεώσει τη θητεία του Προκοπή Παυλόπουλου, χωρίς αιτιολόγηση".

 

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε " Εγώ Μητσοτάκης δε θα γίνω να κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση". Ενώ, επισήμανε πως ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να ανακοινώσει τη υποψηφιότητα της ΝΔ για την Προεδρία της Δημοκρατίας σε μία περίοδο με "βαριά πολιτική ατζέντα", χαρακτηρίζοντας τη μάλιστα "επικοινωνιακό τερτίπι". 

 

Κατερίνα Σακελλαροπούλου αποτέλεσε την κορυφαία επιλογή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για να αποτελέσει την πρώτη γυναίκα πρόεδρο του ΣτΕ, που τότε καταψηφίστηκε από την Νέα Δημοκρατία", ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

 

Κλείνοντας ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως "Θα δώσουμε τη δυνατότητα η νέα πρόεδρος της δημοκρατίας να εκλγεί με πλειοψηφία". 


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή