Μπακογιάννη: Λάθος η μη συμμετοχή της Ελλάδας στη Διάσκεψη του Βερολίνου

«Λάθος» να μην συμμετάσχει η Ελλάδα στην διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη, εκτιμά η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, ταυτόχρονα, κάνει λόγο για «διπλωματική και πολιτική απρέπεια εκ μέρους της Γερμανίας».

Σε συνέντευξή της η πρώην υπουργός ανέφερε ότι «η Γερμανία, που παίζει ηγετικό ρόλο στην Ευρώπη και μάχεται υπέρ του ευρωπαϊκού εγχειρήματος, δεν μπορεί για τα όποια συμφέροντα της να εξαιρεί την χώρα μας από μια τέτοια διάσκεψη που μας αφορά άμεσα», υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να δοθούν εξηγήσεις».

 

Η Ντόρα Μπακογιάννη στηλίτευσε την αξιωματική αντιπολίτευση για τον μικροκομματικό χειρισμό που κάνει στο σοβαρό εθνικό θέμα, εκφράζοντας μάλιστα τη λύπη της γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ «πανηγυρίζει» που η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει στην διάσκεψη του Βερολίνου. «Η δήλωσή του είναι επιεικώς απαράδεκτη» - τόνισε - «θα περίμενε κανείς από ένα κόμμα που κυβέρνησε μέχρι πρόσφατα να είναι πιο σοβαρό».

 

Η βουλευτής εξήρε τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη γιατί με αφορμή τα γεγονότα κατά τη εκκένωση της κατάληψης στο Κουκάκι είπε την αλήθεια για την ακραία βία που βιώνουν οι αστυνομικοί, και αφού επισήμανε ότι «η αλήθεια δεν είναι σόου», σημείωσε:


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

ΕΕΤΤ: Οι προκλήσεις των δικτύων 5G

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), καθηγητής Κωνσταντίνος Μασσέλος, μίλησε την προηγούμενη...

Υγεία & Διατροφή

Eνημέρωση πολιτών από τα φαρμακεία για τον κορονοϊό

Eνημέρωση πολιτών από τα φαρμακεία για τον κορονοϊό

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης πιθανού...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.