Αθλητικά

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε 4 ματς το Σ/Κ

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε την απαγόρευση της μετακίνησης οργανωμένων οπαδών τεσσάρων ομάδων, σε αντίστοιχους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

 

Συγκεκριμένα, η απαγόρευση αφορά στη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού, του Άρη και του Ατρομήτου στη Super League (18η αγωνιστική) και του ΠΑΟΚ στην Basket League (15η αγωνιστική).

 

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (11/1) στη Λάρισα θα αγωνιστούν τόσο η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, όσο και η μπασκετική του ΠΑΟΚ.

 

Μεμονωμένη μετακίνηση, εφόσον συντρέχουν οι κατάλληλες συνθήκες (π.χ. διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους φιλάθλους, διάθεση ξεχωριστής θύρας κλπ.) μπορεί να υπάρξει, αν και οι κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις εισηγήθηκαν και την απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Λαμία και του Ατρόμητου στο Αγρίνιο.

 

Αναλυτικά η απόφαση του Υπουργού:

 

«- Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-01-2020 και ώρα 17:15 στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας

 

- Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 11-01-2020 και ώρα 19:30 στο γήπεδο AEL F.C ARENA, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

- Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11-01-2020 και ώρα 20:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

 

- Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE , περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων K.Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11-01-2020 και ώρα 15:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».


επιστροφή στην αρχή