Πολιτική

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Τι συζητήθηκε κατά τη συνάντηση

 

Κατά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συζήτησε με ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των συνόρων και το μεταναστευτικό όπως επίσης και σε δράσεις που συνδέονται με την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

 

Τον υπουργό υποδέχθηκε ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τους γενικούς περιφερειακούς αστυνομικούς διευθυντές Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Νικόλαο Μενεξίδη, Κεντρικής Μακεδονίας Αβραάμ Αϊβαζίδη, Θεσσαλονίκης Λάζαρο Μαυρόπουλο, καθώς και τους επιτελείς των διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

 

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αστυνομικές υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας, ενώ δόθηκε έμφαση στον επιχειρησιακό σχεδιασμό στους τομείς της ασφάλειας συνόρων και του μεταναστευτικού.

 

Κατά την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Χρυσοχοΐδης ενημερώθηκε σχετικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για τα προγράμματα αστυνόμευσης που υλοποιούνται στη  Θεσσαλονίκη καθώς και για την εντατικοποίηση των δράσεων προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της πόλης.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή