Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει χρήση πλαστικών σφαιρών

Μπορεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα γεγονότα στο Κουκάκι να «βαφτίζει» τις πλαστικές σφαίρες «ελαστικές μπάλες» αλλά σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει όσα έχει καταγγείλει και διαψεύδει τους ισχυρισμού του πρωθυπουργού και του κ. Χρυσοχοΐδης.

 

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα γεγονότα στο Κουκάκι σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ: «Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει αυτό που προσπάθησε να κρύψει ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Μητσοτάκης, αλλά κατήγγειλε από το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή η ΕΛΑΣ έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών τις οποίες όμως ονομάζει "ελαστικές μπάλες"».

 

«Εάν οι χειρισμοί τους δεν ήταν επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών, θα ήταν απλά γελοίοι», υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, προσθέτοντας ότι «η αντισυνταγματική εισβολή σε σπίτι του σκηνοθέτη κ. Ινδαρέ χωρίς εισαγγελική παραγγελία, ο ξυλοδαρμός του ίδιου και των παιδιών του μέσα στο σπίτι τους και οι πυροβολισμοί με πλαστικές σφαίρες στο ψαχνό, τελικά δεν είναι ψέματα, όπως ισχυρίστηκε για να εξαπατήσει με άθλιο τρόπο τον κ. Αλιβιζάτο ο κ. Χρυσοχοΐδης».

 

«Αναξιόπιστη, ακραία δεξιά κυβέρνηση»

 

«Οι κ.κ. Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης έχουν καταστρατηγήσει τους θεμελιώδεις κανόνες του κράτους δικαίου και του Συντάγματος. Επιβεβαιώνουν πως είναι μια αναξιόπιστη, ακραία δεξιά κυβέρνηση σε πανικό, που δεν σέβεται ούτε το Σύνταγμα, ούτε τους πολίτες και ούτε φυσικά την ασφάλειά τους», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή