Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ κατά Γεωργιάδη για τη δήλωση: «Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα»

Την τεχνική της ταινίας «Καλώς ήλθε το δολάριο» ακολουθεί η κυβέρνηση για να προκαλέσει το επενδυτικό ενδιαφέρον σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αναφέρεται στην ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στο 21ου Ετήσιου Φόρουμ "Invest in Greece" στη Νέα Υόρκη.

 

«Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να προκαλέσει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον με τεχνικές που φαίνεται να έχει αντιγράψει από τη συμπαθή ταινία "Καλώς ήλθε το δολάριο"», σχολιάζει σε σημερινή του ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ενώ συνεχίζει:

 

«"Γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά... Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα" αναρωτιέται ο υπουργός Ανάπτυξης σε συνάντηση που είχε με Αμερικάνους επενδυτές την προηγούμενη Δευτέρα στο πλαίσιο του 21ου Ετήσιου Φόρουμ "Invest in Greece" στη Νέα Υόρκη».

 

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ στη συνέχεια προσθέτει ότι «για να παροτρύνει τους πιο διστακτικούς, τους καθησυχάζει ότι "η όρεξη μας είναι τόσο τεράστια και κάθε μήνας που περνά γίνεται μεγαλύτερη"».

 

«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οι μέρες που η Ελλάδα περίμενε τον στόλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η αδιαμφισβήτητη ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων προϋποθέτει αναπτυξιακό σχέδιο, τήρηση της εργατικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας, στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Κρίσιμα ζητήματα που φαίνεται να αγνοεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν θα της επιτρέψουμε να διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, παριστάνοντας τον ντελάλη που προσπαθεί να ξεπουλήσει την πραμάτεια του», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή