Πολιτική

Μητσοτάκης - πρόεδρος ΟΕΕ: Συζήτησαν για την ανταγωνιστική Ελλάδα

Τη στήριξη στο έργο του ΟΕΕ φαίνεται να εξέφρασε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνου Κόλλια, στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τον πρόεδρο του  τη θετική αλλαγή στο οικονομικό κλίμα της χώρας και τις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η χώρα για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία.

 

Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αυτή την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου.  Μάλιστα όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέκεται πάντα δίπλα στο έργο του ΟΕΕ, και την Κυριακή θα επισκεφτεί ο ίδιος το Ζάππειο Μέγαρο για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο..

 

Ακολουθεί η δήλωση του Κωνσταντίνου Κόλλια:

 

«Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συζητήσαμε για τη θετική αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία, τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία, καθώς και για τις επερχόμενες εκλογές του ΟΕΕ. O Πρωθυπουργός, οικονομολόγος και ο ίδιος, στηρίζει πάντα το έργο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του Φορέα μας και, αφού μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, μου είπε ότι την Κυριακή θα είναι και ο ίδιος στο Ζάππειο, για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο.»

 

 

konstantinos-kollias


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή