ΕΟΤ: Προβολή Καβάλας στις Βρυξέλλες

Η Υπηρεσία ΕΟΤ Κάτω Χωρών, συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση «Rond Point Schuman Lights UP», που διοργανώθηκε για μία ακόμη χρονιά στις 4 Δεκεμβρίου από την «Schuman Square Association» στην εμβληματική κεντρική πλατεία Schuman των Βρυξελλών.

 

Η τέταρτη στη σειρά ετήσια συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή έγινε στο πλαίσιο της στοχευμένης επικοινωνιακής πολιτικής του Οργανισμού για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των δράσεων του με το μικρότερο δυνατό κόστος, την ενίσχυση της παρουσίας της Ελλάδας στα βελγικά ΜΜΕ και την αποτελεσματικότερη προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη βελγική αγορά.

 

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΤ προέβαλε ελληνικούς προορισμούς για χειμερινές διακοπές, διανέμοντας σχετικό πληροφοριακό υλικό και προσφέροντας παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων από την Καβάλα, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Δημωφέλεια» της πόλης. Η επιλογή της Καβάλας και των τοπικών προϊόντων της είχε ως στόχο την τόνωση των προκρατήσεων για τον συγκεκριμένο προορισμό, μετά και το άνοιγμα της απευθείας πτήσης της TUI fly από τις Βρυξέλλες.

 

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφθηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα, μεγάλο μέρος των οποίων ήταν εργαζόμενοι στα Ευρωπαϊκά Όργανα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Berlaymont, με τη δράση να έχει ιδιαίτερα θετική απήχηση καθώς ανταποκρίθηκε απολύτως στην ιδιοσυγκρασία των Βέλγων τουριστών που συνδέουν την επιλογή του προορισμού διακοπών τους με τις γευστικές εμπειρίες.


protoselida

Media

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών, ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, Γιώργος Κοτανίδης.

Secret Money

H NEA MEΛETH

H NEA MEΛETH

H PAE επισπεύδει την επικαιροποίηση της εθνικής μελέτης εκτίμησης επικινδυνότητας σχετικά με την ασφάλεια εφοδιασμού...

Τεχνολογία

Ανασφαλές το 76% των Ελλήνων για τα προσωπικά του δεδομένα

Ανασφαλές το 76% των Ελλήνων για τα προσωπικά…

Με την ευκαιρία της σημερινής Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων (που καθιερώθηκε από το...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.