Deal News Online

undefined

Συμμετοχή ΕΟΤ στην ρώσικη “Med Travel Expo”

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετείχε στην Διεθνή Έκθεση Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Θεραπευτικής Αποκατάστασης και Ευεξίας, Med Travel Expo στη Μόσχα ( 2-5/12/19) που έγινε στο πλαίσιο της «Ρωσικής Εβδομάδα Υγείας 2-6 Δεκεμβρίου 2019», προωθώντας τον Ιατρικό Τουρισμό, τον θερμαλισμό και τις διακοπές ευεξίας στην Ελλάδα, που ήταν το θέμα της εκδήλωσης του ελληνικού περιπτέρου (Greek Health Tourism Forum).

 

Στο ελληνικό φόρουμ Greek Health Tourism Forum ο επισκέπτης μπορούσε να γνωριστεί με εκπροσώπους ιατρικών κέντρων, κέντρων ευεξίας και μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και κέντρων Θαλασσοθεραπείας και spa στην Ελλάδα. Στο περίπτερο του ο ΕΟΤ παρουσίασε τις ιαματικές πηγές και τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας στα spa Resorts και Thermal complexes.

 

Την ίδια στιγμή, ο επισκέπτης μπορούσε να προμηθευτεί ενημερωτικό υλικό του ΕΟΤ, έντυπο διαφημιστικό υλικό για τις υπηρεσίες Ιατρικών και Θεραπευτικών Κέντρων στην Ελλάδα, και να λάβει ενημέρωση για θέματα ιατρικού και άλλων μορφών τουρισμού καθ' όλη την διάρκεια της ειδικής έκθεσης. Ιδιαίτερη μνεία και προβολή έγινε στην δυνατότητα που είχε και έχει η χώρα μας στην αποκατάσταση των Ρώσων κοσμοναυτών από το 2015.

 

Στην εκδήλωση παρέστη η Πρέσβης της Ελλάδος στη Μόσχα, κα Αικατερίνη Νασίκα, το μέλος της Επιτροπής Ιατρικού Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού κα Ελένη Χόβρη, αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας στην Ρωσία, συνεργάτες και μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής, εκπρόσωποι της βιομηχανίας ομορφιάς και υγείας, μέλη της ρωσικής ιατρικής κοινότητας, δημοσιογράφοι, καθώς και εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων.

 

Η Πρέσβης της Ελλάδος, κα Αικατερίνη Νασίκα, καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι σήμερα,«προγραμματίζουμε τις διακοπές μας για να περάσουμε καλά, αλλά, και για να έχουμε ευεξία. Αυτό δεν απαιτεί όλες τις φορές ιατρική παρέμβαση. Κάποιες φορές αρκούν οι περιποιήσεις ειδικών, το όμορφο τοπίο, η καθαρή ατμόσφαιρα, η υγιεινή διατροφή. Αυτά όλα μας τα είχαν διδάξει ήδη οι αρχαίοι πρόγονοι. Έχτιζαν το γυμναστήριο και το θέατρο δίπλα στο θεραπευτήριο. Είχαν αυτή την ολιστική προσέγγιση όπου το δυνατό σώμα ήταν προϋπόθεση για το δυνατό πνεύμα, και το αντίστροφο. Την παράδοση αυτή την έχουμε κρατήσει ακόμη». Η κα Νασίκα διαβεβαίωσε τους Ρώσους τουρίστες που σκοπεύουν να επισκεφθούν τη χώρα μας για ιατρικούς σκοπούς, ότι όποιο μέρος και να επισκεφθούν: «η θάλασσα είναι κοντά, έτοιμη να τους υποδεχθεί για να συνεχίσουν την εμπειρία τους».

 

Σημειώνεται ότι στην Έκθεση MedTravelExpo συμμετείχαν 140 εταιρείες και οργανισμοί από 19 χώρες μεταξύ των οποίων κλινικές από: Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ελλάδα, Γεωργία, Ισραήλ, Ινδία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Δημοκρατία της Κορέας, Ταϊλάνδη, Τουρκία, Φινλανδία, Κροατία, Ελβετία, Ιαπωνία, ενώ στη «Ρωσική εβδομάδα υγείας» συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 εκθέτες από 37 χώρες και την επισκέφτηκαν 30.000 και πλέον επισκέπτες .


protoselida

Secret Money

Η μεγάλη μέρα του ΕΧΕ

Η μεγάλη μέρα του ΕΧΕ

Για τις 17 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η «μεγάλη μέρα» για το opening του Eλληνικού Xρηματιστηρίου...

Υγεία & Διατροφή

Θετικά αποτελέσματα είχε εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού

Θετικά αποτελέσματα είχε εμβόλιο της Pfizer κατά του…

Πειραματικό εμβόλιο το οποίο εξελίσσει η Pfizer και η εταιρεία βιοτεχνολογίας BioNTech προκάλεσε ανοσολογική απόκριση...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.