Deal News Online

undefined

«Nemesis»: Το νέο Πληροφοριακό Σύστημα διαχείρισης προμηθειών Δημοσίου

Το νέο πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης προμηθειών Δημοσίου λανσάρει η εταιρεία SEQUEL στο πλαίσιο της άμεσης και αποτελεσματικής εφαρμογής του Νόμου 4412/2016, προσφέροντας ταχύτητα και αυτοματοποίηση που οδηγούν στην εξοικονόμηση χρόνου.

 

Το "Nemesis", είναι το τελικό προϊόν μίας πολύχρονης και συντονισμένης συνεργασίας της εταιρείας Sequel με εξειδικευμένους συμβούλους, νομικούς και πολύπειρα στελέχη της δημόσιας διοίκησης. Ενσωματώνει πλήρως κάθε προβλεπόμενη διαδικασία προμήθειας (Ανοικτή διαδικασία, Συνοπτικός διαγωνισμός, Απευθείας Ανάθεση, κλπ.) υποστηρίζοντας σημαντικά το φορέα λειτουργίας στην γρήγορη υλοποίηση των προμηθειών του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική Νομοθεσία (Ν. 4412/2016)

 

Απλοποίηση των διαδικασιών στους Δημόσιους Φορείς


Υιοθετώντας σύγχρονες πρακτικές μοντελοποίησης των ροών εργασίας, το nemesis καινοτομεί συμβαδίζοντας με την παγκόσμια τάση για απλοποίηση και γρήγορη ενσωμάτωση των διαδικασιών στους Δημόσιους Φορείς.

 

Αναλυτικότερα, μέσω των ενσωματωμένων ροών εργασίας, παρέχεται πλήρης καθοδήγηση στους χρήστες, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα, αλλά και την ταχύτητα εκτέλεσης των προμηθειών.

 

Ταχύτητα και αυτόματες ειδοποιήσεις


Με τη χρήση προτύπων και την έξυπνη μεταφορά πληροφοριών από βήμα σε βήμα, το "nemesis" απλοποιεί την παραγωγή των εγγράφων και υποστηρίζει τους χρήστες στην αποφυγή λαθών και παραλήψεων, παρέχοντας απόλυτο έλεγχο των εργασιών σε κάθε φάση εξέλιξης της διαδικασίας. Παράλληλα, αυτοματοποιεί τη δημιουργία και τήρηση ηλεκτρονικού φακέλου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική Νομοθεσία.

 

Με τη υποστήριξη ενός ειδικά σχεδιασμένου υποσυστήματος ειδοποιήσεων (alarms), οι χρήστες του συστήματος ενημερώνονται άμεσα για χρονικούς περιορισμούς και προθεσμίες, ενώ με τη χρήση ημερολογίων συμβάντων και εργασιών έχουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για όλες τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Υποστηρίζει διασύνδεση με άλλα πληροφοριακά συστήματα


Το σύστημα υποστηρίζει κάθε διασύνδεση με άλλα πληροφοριακά συστήματα, αλλά και δημόσιες δομές (Διαύγεια – ΚΗΜΔΗΣ). Οι ενσωματωμένες διαδικασίες μπορούν να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου, αλλά και στις ιδιαίτερες ανάγκες του φορέα λειτουργίας, με την συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη της ομάδας δημιουργίας του.

 

Από την πρώτη κυκλοφορία του προϊόντος τον Μάιο του 2019 έως σήμερα, το «Nemesis» μετρά ήδη αρκετές εγκαταστάσεις σε δημόσιους φορείς, Υπουργεία, Δήμους, Περιφέρειες και Νομικά πρόσωπα, ενώ η ζήτησή του αυξάνεται ραγδαία, καθώς είναι το μοναδικό προϊόν στην αγορά που προσφέρει αυτό το εύρος των λειτουργιών.

 

Η διακεκριμένη πλέον ομάδα δημιουργίας του nemesis έχει ως κύριο στόχο την συνεχή αναβάθμιση του προϊόντος, σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς και τα Ενιαία Ευρωπαϊκά πρότυπα κωδικοποίησης. Ήδη αξιολογεί νέες προτάσεις και πρωτοπόρα project, που θα επιτρέπουν σε έναν φορέα να χτίσει στην ίδια πλατφόρμα όλες τις διαδικασίες του, εξοικονομώντας σημαντικούς πόρους, εκσυγχρονίζοντας πεπαλαιωμένες και ατελέσφορες πρακτικές και συγκλίνοντας στη νέα ψηφιακή εποχή.


Secret Money

AΓΩNAΣ ΔPOMOY

AΓΩNAΣ ΔPOMOY

Mε «σπριντ» παρομοιάζουν αρκετοί, -κοντά στις διεργασίες-, την προσπάθεια να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να...

Αθλητικά

Σουάρες: Μεταγραφή στην Ατλέτικο για 6 εκατ.

Σουάρες: Μεταγραφή στην Ατλέτικο για 6 εκατ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την μεταγραφή του σταρ της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρεζ αργά την Τετάρτη, επιβεβαιώνοντας ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός πρόκειται...

Τεχνολογία

«Delete» σε Pirate Bay, Gamato και εκατοντάδες ακόμη ιστοσελίδες

«Delete» σε Pirate Bay, Gamato και εκατοντάδες ακόμη…

Η Επιτροπή για τη Γνωστοποίηση Διαδικτυακής Προσβολής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων (ΕΔΠΠΙ) αποφάσισε...

Περιβάλλον

Αρκτική: Σε επίπεδα ρεκόρ η μείωση του πάγου

Αρκτική: Σε επίπεδα ρεκόρ η μείωση του πάγου

Αμερικάνοι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα δορυφορικά δεδομένα δείχνουν ότι η κάλυψη του πάγου της Αρκτικής...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.