Αθλητικά

bwincares: «Οι Φίλοι του Παιδιού» προπονήθηκαν από πρωταθλητές Ολυμπιακών αγωνισμάτων

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε εξήντα παιδιά διαφόρων ηλικιών του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», οι οποίοι έζησαν μία μοναδική εμπειρία, μαζί με τέσσερις κορυφαίους αθλητές Ολυμπιακών αγωνισμάτων, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς.

 

Με την υποστήριξη της bwin, την Τρίτη, οι πρωταθλητές από διάφορα αθλήματα, μύησαν τα παιδιά στα μυστικά και τις τεχνικές των μπάσκετ, στίβου, ξιφασκίας και καράτε περνώντας ένα.. αθλητικό απόγευμα.

 

Οι Κώστας Παπανικολάου (Παίκτης του Ολυμπιακού & και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ), Κατερίνα Δαλάκα (Πρωταθλήτρια στίβου), Θεοδώρα Γκουντούρα (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας), Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (Πρωταθλητής Καράτε) δημιουργήσαν την πιο ξεχωριστή ομάδα νικητών, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τα παιδιά από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Κατερίνα Δαλάκα, Θεοδώρα Κουντούρα και Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης είναι μέλη του προγράμματος bwinners: Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών.

 

bwin


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή