Τουρισμός

Ρέθυμνο: Οινοτουριστική Βόλτα την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού

Το Ρέθυμνο παίρνει μέρος στην Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού 2019, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, διοργανώνοντας μία ξεχωριστή Οινοτουριστική Βόλτα στην καρδιά της πόλης μας.

 

Ο οινογαστρονομικός περίπατος, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ρεθύμνης και την Ομάδα Rethymno RECEVIN, θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη οινική εμπειρία.

 

Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί μια γευστική δοκιμή κρητικών ποικιλιών συνδυασμένες με επιλεγμένα συνοδευτικά, τα οποία θα επιμεληθούν κάποια από τα καλύτερα εστιατόρια και Boutique Hotels του Ρεθύμνου. Παράλληλα, θα απολαύσουν μια ξενάγηση στα ομορφότερα σημεία της Παλιάς Πόλης, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις οινικές διαδρομές της Κρήτης από ειδικούς επαγγελματίες και να μάθουν πολύτιμες πληροφορίες για τις γηγενείς ποικιλίες και το ποιοτικό εμφιαλωμένο κρητικό κρασί.

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού στην Κρήτη διοργανώνεται από το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με τη συμμετοχή δύο οινοποιείων από το Ρέθυμνο: Οινοποιείο Κλάδος στο Πάνορμο και Οινοποιείο Ζουμπεράκη στην Καλή Συκιά, σε σύνολο 16 συμμετεχόντων οινοποιείων-μελών του Wines of Crete, τα οποία θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την Οινοτουριστική Βόλτα μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στη σελίδα στο facebook: Rethymno European Wine City ή στη φόρμα που θα βρείτε εδώ: bit.ly/2N2NVKk


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή