Deal News Online

undefined

Την λειτουργία του isyriza.gr ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Στον «αέρα» του διαδικτύου ο ιντερνετική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Στον διαδικτυακό «αέρα» έχει ανέβει από το βράδυ της Τρίτης η ιντερνετική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα isyriza.gr.

 

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσω του facebook απευθύνοντας «κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής».

 

Και συνεχίζει το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

 

«Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Για να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική».

 

Στο ξεκίνημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είχε αναφερθεί λίγο νωρίτερα από την Πάτρα, στο πλαίσιο ομιλίας του σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση.

 

Ειδικότερα σημείωσε «Ξεκινάμε την καμπάνια όχι απλά για να εγγράψουμε νέα μέλη αλλά ενεργά μέλη που θα συμμετέχουν στη λήψη των συλλογικών αποφάσεων», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για ένα «ένα πανδημοκρατικό κάλεσμα σε όλους με στόχο να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής που θα κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι στο πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έφτιαξαν οι αντίπαλοί μας».

 

Ανακοινώνοντας την «πρεμιέρα» της πλατφόρμας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «το εργαστήρι της δημοκρατικής συμμετοχής στη νέα εποχή».

 

«Στη ζωή μας έχει εμπλακεί το κινητό. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τη δράση μας πιο μαζική, πιο ισχυρή, πιο αποτελεσματική ώστε να συμμετέχουμε στις συλλογικές αποφάσεις», είπε. «Και γιατί να μην μετατρέψει ο καθένας το κινητό του τηλέφωνο, τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, από δέκτη, σε πομπό, αναμεταδότη».

 

Παράλληλα έστειλε μήνυμα για την αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία που επιδιώκει να οικοδομήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πείσμα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης: «Εμείς ως κυβέρνηση δεν κάναμε χατίρια στους ολιγάρχες, δεν κάναμε χατίρια στους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης για να μας δίνουν αντίδωρα στήριξης γι αυτό και κάποιοι λένε είναι απομονωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τους καλώ να έρθουν μαζί μου στις περιοδείες σόλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος από τα φερέφωνα της ενημέρωσης δεν είναι απομονωμένος από τους πολίτες, δεν είναι από μονωμένος από τους απλούς ανθρώπους Για αυτό καλούμε τους απλούς ανθρώπους να κάνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα κινητά τους τηλέφωνα από δέκτες πομπούς ενημέρωσης, πληροφόρησης κινητοποίησης και αγώνα για να αλλάξουμε την καθημερινότητα».

 

Κλείνοντας σημείωσε: «Έχουμε τη δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας για πετύχουμε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός. Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι ο πρόεδρος του, ούτε τα στελέχη του αλλά όλοι εσείς που θέλετε να δυναμώστε την προοδευτική παράταξη του τόπου».

 


World Business

Τουρκία: Ανάκαμψη «χωρίς φρένο» για τον μεταποιητικό τομέα

Τουρκία: Ανάκαμψη «χωρίς φρένο» για τον μεταποιητικό τομέα

Δεν ανακόπηκε τον Σεπτέμβριο η ανάκαμψη στον μεταποιητικό κλάδο της Τουρκίας καθώς η  αύξηση των...

Secret Money

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

«H σελίδα μας είναι υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας». Aυτό το μήνυμα έβλεπαν όσοι προσπαθούν...

Αθλητικά

Ματαιώνεται ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020

Ματαιώνεται ο Μαραθώνιος Αθήνας 2020

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε και επίσημα την οριστική ματαίωση του φετινού Μαραθωνίου Αθήνας, ο οποίος είχε προγραμματιστεί...

Υγεία & Διατροφή

CureVac: Ξεκίνησε η 3η φάση κλινικών δοκιμών για το εμβόλιο κορωνοϊού

CureVac: Ξεκίνησε η 3η φάση κλινικών δοκιμών για…

Η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας CureVac ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε κλινικές δοκιμές της φάσης II του πειραματικού...

Τουρισμός

UNWTO: Παρατηρητήριο Τουριστικής Ανάκαμψης σε πραγματικό χρόνο

UNWTO: Παρατηρητήριο Τουριστικής Ανάκαμψης σε πραγματικό χρόνο

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) κυκλοφόρησε ένα νέο Παρατηρητήριο Τουριστικής Ανάκαμψης για την υποστήριξη του παγκόσμιου τουρισμού εν μέσω της πανδημίας.   Ο «πιο ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου για...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.