Την λειτουργία του isyriza.gr ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Στον «αέρα» του διαδικτύου ο ιντερνετική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ

 

Στον διαδικτυακό «αέρα» έχει ανέβει από το βράδυ της Τρίτης η ιντερνετική πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα isyriza.gr.

 

Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μέσω του facebook απευθύνοντας «κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής».

 

Και συνεχίζει το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα:

 

«Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας. Για να δημιουργήσουμε μία νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική».

 

Στο ξεκίνημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας είχε αναφερθεί λίγο νωρίτερα από την Πάτρα, στο πλαίσιο ομιλίας του σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση.

 

Ειδικότερα σημείωσε «Ξεκινάμε την καμπάνια όχι απλά για να εγγράψουμε νέα μέλη αλλά ενεργά μέλη που θα συμμετέχουν στη λήψη των συλλογικών αποφάσεων», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για ένα «ένα πανδημοκρατικό κάλεσμα σε όλους με στόχο να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής που θα κάνει αισθητή την παρουσία του απέναντι στο πλέγμα επικοινωνιακής απομόνωσης που έφτιαξαν οι αντίπαλοί μας».

 

Ανακοινώνοντας την «πρεμιέρα» της πλατφόρμας αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «το εργαστήρι της δημοκρατικής συμμετοχής στη νέα εποχή».

 

«Στη ζωή μας έχει εμπλακεί το κινητό. Γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε τη δράση μας πιο μαζική, πιο ισχυρή, πιο αποτελεσματική ώστε να συμμετέχουμε στις συλλογικές αποφάσεις», είπε. «Και γιατί να μην μετατρέψει ο καθένας το κινητό του τηλέφωνο, τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, από δέκτη, σε πομπό, αναμεταδότη».

 

Παράλληλα έστειλε μήνυμα για την αδιαμεσολάβητη σχέση με την κοινωνία που επιδιώκει να οικοδομήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πείσμα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης: «Εμείς ως κυβέρνηση δεν κάναμε χατίρια στους ολιγάρχες, δεν κάναμε χατίρια στους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης για να μας δίνουν αντίδωρα στήριξης γι αυτό και κάποιοι λένε είναι απομονωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Τους καλώ να έρθουν μαζί μου στις περιοδείες σόλα τα χωριά και σε όλες τις πόλεις, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος από τα φερέφωνα της ενημέρωσης δεν είναι απομονωμένος από τους πολίτες, δεν είναι από μονωμένος από τους απλούς ανθρώπους Για αυτό καλούμε τους απλούς ανθρώπους να κάνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα κινητά τους τηλέφωνα από δέκτες πομπούς ενημέρωσης, πληροφόρησης κινητοποίησης και αγώνα για να αλλάξουμε την καθημερινότητα».

 

Κλείνοντας σημείωσε: «Έχουμε τη δύναμη αν ενώσουμε τις φωνές μας για πετύχουμε μια δημιουργική πορεία προς τα εμπρός. Ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι ο πρόεδρος του, ούτε τα στελέχη του αλλά όλοι εσείς που θέλετε να δυναμώστε την προοδευτική παράταξη του τόπου».

 


protoselida

Media

Netflix: 20% αύξηση συνδρομητών – έφτασε τα 167 εκατομμύρια

Netflix: 20% αύξηση συνδρομητών – έφτασε τα 167…

Παρά τον οξύτατο ανταγωνισμό που δέχεται από άλλες πλατφόρμες διαμοιρασμού τηλεοπτικών σειρών και ταινιών (Disney...

Secret Money

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

TA «AYTOMATA KAΠEΛA»

Δεν πρόλαβε να εξοντώσει η ρουκέτα του αμερικανικού drone τον Iρανό στρατηγό Σουλεϊμανί και σε...

Αθλητικά

Γ. Αντετοκούνμπο: Ξεπέρασε τους 10.000 πόντους και συνεχίζει!

Γ. Αντετοκούνμπο: Ξεπέρασε τους 10.000 πόντους και συνεχίζει!

Μία ακόμη τεράστια προσωπική διάκριση σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ξεπέρασε τους 10.000 πόντους στην...

Υγεία & Διατροφή

ΠΦΣ: Σημαντική η έλλειψη φαρμάκων

ΠΦΣ: Σημαντική η έλλειψη φαρμάκων

Καθημερινό φαινόμενο για τους φαρμακοποιούς αποτελεί πλέον η έλλειψη φαρμάκων, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό...

Τουρισμός

11,5% αύξηση αφίξεων Φινλανδών το 2019

11,5% αύξηση αφίξεων Φινλανδών το 2019

Συνεχώς αυξανόμενο είναι κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των Φινλανδών τουριστών για την χώρα μας, καθώς...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.