Σε κατήφορο τα κέρδη της ASOS

Η βρετανική εταιρεία πώλησης ειδών ένδυσης μέσω διαδικτύου ASOS, ανακοίνωσε πτώση 68% στα κέρδη στο σύνολο της χρήσης, κυρίως λόγω των προβλημάτων στις εγκαταστάσεις στις ΗΠΑ και στη Γερμανία.

 

Η ASOS, η οποία εξέδωσε την τελευταία προειδοποίηση για την κερδοφορία τον Ιούλιο, δήλωσε πως εμφάνισε προ φόρων κέρδη 33,1 εκατ. στερλίνων (42,2 εκατ. δολαρίων) στη χρήση μέχρι τις 31 Αυγούστου –αντίστοιχα με τις εκτιμήσεις του Ιουλίου για 30-35 εκατ. στερλίνες αλλά χαμηλότερα από τα 102 εκατ. στερλίνες της περιόδου 2017-2018.

 

Ο όμιλος, του οποίου οι μετοχές έχουν μειωθεί κατά 49% στο περασμένο έτος, ανακοίνωσε ότι έχει σημειώσει "ουσιαστική πρόοδο" τους τελευταίους μήνες στην επίλυση των λειτουργικών του ζητημάτων.

 

"Ενώ μένει πολλή δουλειά να γίνει για να βρεθούν σε τροχιά οι επιχειρήσεις, βρισκόμαστε τώρα σε μια πιο θετική θέση για να ξεκινήσουμε τη νέα χρήση", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Nick Beighton.


protoselida

World Business

Volkswagen για Τουρκία: Δεν θα κάνουμε εργοστάσιο σε πεδίο μάχης

Volkswagen για Τουρκία: Δεν θα κάνουμε εργοστάσιο σε…

Ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος της Volkswagen υπερασπίστηκε σήμερα την απόφαση της εταιρείας να αναβάλλει την κατασκευή...

Secret Money

TA «AΠONEPA»

TA «AΠONEPA»

Aκόμη η PAE «πληρώνει» τα «απόνερα» από την υπόθεση της πολυήμερης κατάρρευσης των πληροφοριακών συστημάτων...

Περιβάλλον

Ναύπακτος: Συνέδριο της ΠΑΝΔΟΙΚΟ για θαλάσσιο χωροταξικό

Ναύπακτος: Συνέδριο της ΠΑΝΔΟΙΚΟ για θαλάσσιο χωροταξικό

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), που εκπροσωπεί περισσότερες από 40 οικολογικές οργανώσεις από όλη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.