10ο Διεθνές Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation

Tο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης, Υποστήριξης της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης, το Σπίτι της Ευρώπης και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου το 10ο Διεθνές Συνέδριο Rhodes Model Regional Co-operation, για την πανεπιστημιακή έκδοση, και στη συνέχεια από τις 7 έως τις 10 Νοεμβρίου για τη μαθητική, με σκοπό την υποστήριξη και ανάπτυξη των γραμμάτων και γενικότερα της παιδείας στο νησί της Ρόδου.

 

Το ανωτέρω συνέδριο συνδράμει στην προώθηση του συνεδριακού τουρισμού, ο οποίος συμβάλει στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού συνήθως εισοδήματος αλλά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αφού τα συνέδρια συνήθως διοργανώνονται σε μήνες εκτός της θερινής σεζόν.

 

Επιπλέον, η εν λόγω δράση, προσφέρει στο νησί μια ποικιλόμορφη επιστημονική εμπειρία και θα αποτελέσει χρήσιμο βοήθημα για τους μαθητές και τους διδάσκοντες το μάθημα των διεθνών επιστημών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, με απώτερο σκοπό την προαγωγή της διδασκαλίας των φυσικών και κοινωνικών επιστημών στην περιοχή.

 

Ο φετινός σχεδιασμός περιλαμβάνει για προσομοίωση τον Οργανισμό για τη Συνεργασία και την Ασφάλεια στην Ευρώπη, τον Οργανισμό για την Οικονομική Συνεργασία στον Εύξεινο Πόντο, το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο του NATO, το Συμβούλιο της Ευρώπης, τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών, την Αφρικανική Ένωση, τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού, τον Αραβικό Σύνδεσμο, μία Συνδιάσκεψη για την Ειρήνη στη Μέση Ανατολή σε πανεπιστημιακό επίπεδο, δύο επιτροπές του Συμβουλίου της Ευρώπης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Ε.Ε. και μία σύνοδο για το περιβάλλον, σε μαθητικό επίπεδο.


protoselida

World Business

“Gear down”  για τον  πληθωρισμό

“Gear down” για τον πληθωρισμό

«Καμπανάκια« χτυπούν στην οικονομία της Ευρωζώνης, συνεχώς. Το τελευταίο, το ρεκόρ τριετίας που «χτύπησε» ο...

Secret Money

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Βρήκαν στύλους για τη ΔΕΗ;

Tώρα που η ΔEH από το «γκρεμό» στον οποίο βρισκόταν, βαδίζει στο δρόμο της «διάσωσης»,...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.