Πολιτική

Το λιμάνι του Πειραιά στο επίκεντρο της συνάντησης Θεοδωρικάκου - Μώραλη

Θέματα που αφορούν τον Δήμο Πειραία τόσο ως προς την αυτοδιοίκησή του όσο και ως προς τις υποδομές και την ανάπτυξή του πρώτου λιμανιού της χώρας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε σημερα το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

 

Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, αμφότεροι έκαναν λόγο για μια "πολύ σημαντική και δημιουργική συνεργασία". Ο υπουργός υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει προσωπικά ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση στον Πειραιά. "Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ανάπτυξη" του λιμανιού του Πειραιά, τόνισε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ανάπτυξη αυτή "πρέπει να γίνει με σεβασμό στα δικαιώματα και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων, οι οποίοι πρέπει να είναι και οι πρώτοι ωφελημένοι από την ανάπτυξη του λιμανιού".

 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά επισήμανε ότι ο κ. Θεοδωρικάκος "γνωρίζει τον Πειραιά, μπορεί να μας βοηθήσει και να μας διασυνδέσει και με τα άλλα συναρμόδια υπουργεία ώστε να προχωρήσουμε και να επιλυθούν θέματα που εκκρεμούν πάρα πολλά χρόνια" και αφορούν τον δήμο και την ευρύτερη περιοχή του. "Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει η πολιτική βούληση ώστε να παρθούν γρήγορα οι αποφάσεις για να προχωρήσουμε", τόνισε.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή