Σε «ελεύθερη πτώση» ο Γενικός Δείκτης Προτεινόμενο

«Βουτιά» καταγράφει, σήμερα Τρίτη, το Χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 1,52% στις 818,51 μονάδες, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ των 807,01 μονάδων και 825,91 μον.. Ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 97,5 εκατ. ευρώ και ο όγκος  στα 59,7 εκατ. τεμάχια, λόγω του πακέτου των 4,5 εκατ. τεμαχίων στην Ελλάκτωρ, το οποίο διακινήθηκε στα 2 ευρώ ανά μετοχή και ήταν συνολικής αξίας 9,1 εκατ. ευρώ.

 

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με απώλειες 1,34%, στις 2.018,60 μονάδες, ενώ στο -0,07% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.277,18 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με πτώση 1,68% στις 655,85 μονάδες.

 

Στο ταμπλό τώρα, Ελλάκτωρ, Aegean και ΕΧΑΕ έκλεισαν με απώλειες που ξεπέρασαν το 3%, ενώ άνω του 2% ήταν η πτώση σε Jumbo, Λάμδα, Σαράντη, Μυτιληναίο, Εθνική και Eurobank, με τις δύο τελευταίες μάλιστα να περιορίζουν στο τέλος την πτώση τους, η οποία ενδοσυνεδριακά είχε φτάσει ακόμη και το 5%.

 

Άνω του 1% ήταν οι απώλειες σε Titan, ΔΕΗ, Φουρλή, Πειραιώς, ΟΤΕ, Τέρνα Ενεργειακή, ΓΕΚ Τέρνα και Motor Oil, ενώ ήπια πτωτικά έκλεισαν οι ΑΔΜΗΕ, ΟΛΠ, ΟΠΑΠ, Cenergy, Alpha Bank, Coca Cola και Βιοχαλκο.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.