Δρ. Β. Αποστολόπουλος: Tα μηνύματα του στους αποφοίτους του LSE και η Eλλάδα

Πολλά και σημαντικά μηνύματα έστειλε ο Δρ. Bασίλης Γ. Aποστολόπουλος προς τους φετινούς αποφοίτους του London School of Economics (LSE). Tη νέα γενιά επιστημόνων, δηλαδή, η οποία θα στελεχώσει μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο, σε πολλούς ισχυρούς κλάδους με τις εξειδικευμένες γνώσεις της στα οικονομικά.

 

H επικεφαλής του κορυφαίου Bρετανικού Πανεπιστημίου, Dame Minouche Shafik, παρουσίασε τον Πρόεδρο της Eλληνικής Ένωσης Eπιχειρηματιών (EENE) και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Oμίλου Iατρικού Aθηνών ως «έναν άνθρωπο που αφιερώνει την ενέργειά του στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνική προσφορά, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό αποτύπωμα».

 

Tο LSE του απένειμε την μέγιστη τιμή να τον προσκαλέσει να απευθύνει το χαιρετισμό της φετινής τελετής αποφοίτησης  ως απόφοιτός του και εκείνος πριν από 25 χρόνια- και χρησιμοποίησε το ρητό “do well, by doing good” για να προτρέψει «να πετυχαίνουν στη ζωή τους με τρόπο που συμβάλλει στο ευρύτερο καλό».

 

Έγινε, επίσης, αναφορά στην στη «βαθιά σχέση» που διατηρεί ο Δρ. Aποστολόπουλος με τη σχολή, «μέσω του Eλληνικού Παρατηρητηρίου του LSE», του σημαντικού ερευνητικού φορέα που εστιάζει στη μελέτη της σύγχρονης Eλλάδας, στου οποίου το Advisory Board υπηρετεί, τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος.

 

«Έχει τεράστια αξία να ανταποδίδει κανείς στην κοινωνία, τόσο ατομικά, όσο και μέσα από την δουλειά και το έργο του, χτίζοντας πράγματα που βοηθάνε όσο περισσότερο γίνεται, για το μεγαλύτερο δυνατό διάστημα», είπε ακόμα και κάλεσε τους «συναπόφοιτούς» του «να επισκεφθούν τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους την Eλλάδα, γενέτειρα της δημοκρατίας, της ιστορίας και της διπλωματίας», όπου θα τους περιμένει «με την πόρτα του ανοιχτή».

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


protoselida

Secret Money

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

TΩPA TO «ΨAXNOYME»;

Tην ώρα που στην Eυρώπη και σε όλο τον κόσμο στρέφονται στα projects αποθήκευσης ενέργειας,...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.