Τρ. Πειραιώς: Εθελούσια έξοδος με όφελος 8 εκατ. ευρώ

Εξοικονόμηση δαπανών που δεν θα ξεπεράσει τα 8 εκατ. ευρώ, αναμένει η Πειραιώς από το στοχευμένο πρόγραμμα εθελουσίας, το οποίο ανακοινώθηκε στις 15 Ιουλίου και λήγει στις 16 Αυγούστου.

 

Στόχος του προγράμματος εθελούσιας εξόδου είναι να αποχωρήσουν περίπου 200 άτομα, από συγκεκριμένους τομείς της μητρικής και εγχώριων θυγατρικών, η οποία προβλέπει επιπλέον αποζημίωση σε όσους απασχολούνται σήμερα στο δίκτυο καταστημάτων και στις μονάδες καθαριότητας και ασφάλειας.

 

Όσοι αποχωρήσουν θα λάβουν ένα εφάπαξ ποσό, από 12 έως 36 μισθούς, το ύψος του οποίου εξαρτάται από τα έτη προϋπηρεσίας και τη θέση στον όμιλο. Εκτός από τις οικονομικές παροχές, δίνεται η δυνατότητα ένταξης σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για την απόκτηση νέων δεξιοτήτων για την απασχόληση στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα (ασφαλιστικοί πράκτορες, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, ανεξάρτητοι brokers).

 

Επιπλέον, προβλέπεται η κάλυψη εξόδων βρεφονηπιακής φύλαξης για όσους έχουν παιδιά ηλικίας μέχρι και το νηπιαγωγείο. Συνεχίζεται δε η ίδια κάλυψη μέσω του ομαδικού ιατροφαρμακευτικού προγράμματος για πέντε έτη, καθώς και η προσωπική και οικογενειακή υποστήριξη. Παράλληλα, ολοκληρώνεται σύντομα η ενημέρωση των εργαζομένων της τράπεζας για τη δυνατότητα μετακίνησής τους στο νέο σχήμα που θα συσταθεί και θα αναλάβει τη διαχείριση του συνόλου των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων της.


protoselida

Media

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις επενδύσεις στα ΜΜΕ

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις…

Το πλέγμα των παρεμβάσεων που η κυβέρνηση θεωρεί ότι «θα διευκολύνει τις επενδύσεις στον κλάδο...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Ρεκόρ παραγωγής και παραδόσεων αυτοκινήτων σημείωσε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla το τρίτο τρίμηνο, αν και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.