Αυτοκίνητο

Autoone Welcomes MAZDA!

Στο πλαίσιο μιας διαρκούς και δυναμικής ανάπτυξης, ο Όμιλος Συγγελίδη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της MAZDA AUTOONE, ως επίσημου σημείου πώλησης όλης της σύγχρονης γκάμας των μοντέλων MAZDA στην Ελληνική αγορά.

 Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της MAZDA AUTOONE συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. βρίσκεται στη Λ.Βουλιαγμένης 88, Γλυφάδα. Με πρωταρχικό στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, προσφέρει κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της MAZDA.

 Στην νέα μονάδα Autoone μπορείτε να ανακαλύψετε την Ιαπωνική φιλοσοφία και κουλτούρα της Mazda. Από την προηγμένη σχεδίαση Kodo (το πνεύμα της κίνησης) μέχρι την νέα γενιά κινητήρων με τεχνολογία Skyactiv &Skyactiv X, κάθε αυτοκίνητο Mazda τηρεί την βασική του υπόσχεση· τοJinda Ittai : αυτοκίνητο και οδηγός αισθάνονται ένα, σε απόλυτη αρμονία.

 

Όλα τα συναρπαστικά μοντέλα MAZDA, ξεκινώντας από το προηγμένο Mazda3, το δημοφιλές Mazda2, τα SUV CX-3 & CX-5, το μοναδικό Mazda6 και το εμβληματικό και παγκόσμια πρώτο σε πωλήσεις roadster MX-5 σας περιμένουν να τα οδηγήσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή