ΣΥΡΙΖΑ: Αναταράξεις από την επιλογή υποψηφίων Προτεινόμενο

Σβήνουν και γράφουν ονόματα προκειμένου να αποφύγουν αντιδράσεις

 

Με δυσκολία και μεγάλο προβληματισμό προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο να ανανεωθεί και να δείξει προς τους ψηφοφόρους του, ότι έλαβε το μήνυμα κι ότι θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σε απόψεις και πρόσωπα, αλλά και να κρατήσει τις ισορροπίες κατά την επιλογή των προσώπων στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

 

Επισήμως η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αν και μόλις χθες θυροκολλήθηκε το σχετικό προεδρικό διάταγμα για την διάλυση της Βουλής, ωστόσο  στον ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν ακόμη ποιος θα κατέβει υποψήφιος. Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ από όπου αναμένονται ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες ανά την Επικράτεια. Ωστόσο το πιθανότερο είναι να παραμείνει ανοιχτό το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για το οποίο θα αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Η Έφη Αχτσιόγλου θεωρείται "κλειδωμένη" στη θέση της Εκπροσώπου Τυπου του ΣΥΡΙΖΑ με την παράλληλη τοποθέτησή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ενώ χθες έκαναν τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων και ο "διορισμός" του Λευτέρη Κρέτσου, υφ Ψηφιακής Πολιτικής και στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά σε θέση Κυβερνητικού Εκπροσώπου.

 

Ίδιες πληροφορίες, έφεραν τον Αντώνη Ρουπακιώτη να αναλαμβάνει χρέη Υπηρεσιακού Υπουργού Εσωτερικών στην θέση του Αλέξη Χαρίτση.

 

Ανατροπή "δεδομένων" για το Επικρατείας θα φέρει- στον βαθμό που ισχύει- και η απόφαση Τσίπρα να μην συμπεριληφθεί τελικώς ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και να κατέβει με σταυρό, πιθανότατα στον Βόρειο Τομέα.

 

Σενάρια για το Επικρατείας υπάρχουν ουκ ολίγα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς ακούστηκε αίφνης και το όνομα του Γιώργου Γραμματικάκη για την θέση του Επικεφαλής.

 

Πιθανή αλλά όχι βέβαιη επίσης, θεωρείται και η συμμετοχή στο εν λόγω ψηφοδέλτιο σε θέση εκλόγιμη και του ΥΠΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

ΠΩΛHTHPIO ΣTO KAMENO

Στο κτίριο επί της Aμαλίας στον αριθμό 40 που κάποτε στεγαζόταν το ΣΔOE βάζει πωλητήριο...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.