Τριγμούς στο ΚΙΝΑΛ φέρνει η αποχώρηση Βενιζέλου

Συνεχίζονται οι αιχμές από την επικεφαλής του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά

 

Με την Φώφη Γεννηματά να συνεχίζει τις ηγετικές εμφανίσεις της και τις αιχμηρές δηλώσεις κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, το ΚΙΝΑΛ περνάει σε μια νέα φάση κρίσης.

 

Από σήμερα, μακριά από το φόντο των εκλογών, πολλά είναι τα στελέχη που αναμένεται να τοποθετηθούν και ξεκαθαρίσουν την θέση τους, σχετικά με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να θέσει επικεφαλής του ψηδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ τον Γιώργο Καμίνη, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Βενιζέλου και που οδήγησε στην έξοδό του από το ΚΙΝΑΛ.

 

Η Φώφη Γεννηματά επιχειρεί  να περάσει το δικό της αφήγημα για την υπόθεση υποστηρίζοντας: «Εγώ είμαι πρόεδρος και θα κριθώ από τις αποφάσεις μου». Για πολλούς η δήλωση αυτή σημαίνει ότι θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες αποφάσεις που θα ταρακουνήσουν τα νερά. Μάλιστα, έθεσε και αυτή με τη σειρά της θέμα ηθικής λέγοντας πως «οι απόντες βοηθούν τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής είχε δεχθεί πυρά για «ηθικό φάουλ», καθώς με την απόφασή της έθεσε σε... κοινοβουλευτικές διακοπές τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον πολιτικό που βρέθηκε στο στόχαστρο της συνωμοσίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis.

 

Το ερώτημα πλέον είναι αν και με ποια ένταση θα συνεχιστούν οι αποχωρήσεις και τι κλίμα θα επικρατήσει στις συνεδριάσεις των κομματικών οργάνων (πολιτικό συμβούλιο, κοινοβουλευτική ομάδα και κεντρική επιτροπή) αύριο και μεθαύριο.

 

Στο τραπέζι παραμένει και το «γιατί» ειδικά για το θέμα του τάιμινγκ, καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Το Κίνημα Αλλαγής κατέγραψε μία ακόμη ήττα χθες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όπου είχε μεταβεί για να στηρίξει τον Απόστολο Κατσιφάρα την Παρασκευή η ίδια η Φώφη Γεννηματά.

 

Εντός των προσεχών ωρών και ημερών αναμένεται και η επόμενη κίνηση- απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος σύμφωνα με τους συνεργάτες του απορρίπτει πλήρως τη θεωρία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής για πολιτική διαφωνία και επιμένει σε πολιτικό σχέδιο για να μετατραπεί το Κίνημα Αλλαγής σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.