Deal News Online

undefined

Κουτσούμπας: Ο λαός να απαντήσει στην αντιλαϊκή επίθεση με ΚΚΕ στις κάλπες

«Η αντιλαϊκή πολιτική ενιαία προωθείται από την ΕΕ που κατευθύνει, τις κυβερνήσεις που υλοποιούν και τους δήμους και τις Περιφέρειες που εξειδικεύουν σε τοπικό επίπεδο», τότε ο λαός δεν έχει κανένα λόγο να «κομματιάσει την ψήφο του», αλλά «έχει επιλογή να στηρίξει παντού σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ», υποστήριξε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα»

 

Είπε ότι η άνοδος της ακροδεξιάς «δεν χτυπιέται με περισσότερη ΕΕ», η οποία έχει στις «ιδρυτικές της αξίες τον αντικομμουνισμό, έχει χαϊδέψει πολλές φορές το φασισμό. Δεν χτυπιέται, όμως, ούτε ενισχύοντας δυνάμεις, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που με την αντιλαϊκή πολιτική τους, στο όνομα μάλιστα της Αριστεράς και της "προόδου", αποτελούν τον καλύτερο χορηγό της ακροδεξιάς».

 

«Αυτές οι δυνάμεις μπορούν να αποδυναμωθούν από ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα, που θα αποκαλύπτει τον ρόλο τους και θα τις απομονώνει παντού. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε με ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με ψήφο στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ. Αλλά με ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ, για να γκρεμιστούν οι ναζιστές εγκληματίες από την τρίτη θέση» πρόσθεσε.

 

Ερωτηθείς αν είναι υπαρκτό το δεδομένο αντίθεσης Αριστεράς-Δεξιάς είπε η αντίθεση "Αριστεράς - Δεξιάς", πέρασε μέσα από την «προοδευτική συμμαχία» του ΣΥΡΙΖΑ και το «μέτωπο ενάντια στον λαϊκισμό» της ΝΔ, που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εγκλωβίσουν τον λαό ξανά στη λογική του «μικρότερου κακού» που μας έφερε ως εδώ.

 

«Έστησαν μια βαρετή αντιπαράθεση, σήκωσαν τους τόνους, προσπαθώντας να κρύψουν την ταύτισή τους στα βασικά. Αυτό το έργο θα έχει και συνέχεια, αφού μπροστά μας έχουμε τις βουλευτικές εκλογές. Όπως εύστοχα λέει ένα προεκλογικό σποτ του ΚΚΕ, σημασία δεν έχει ποιος θα διαχειριστεί τα σκοτάδια, αλλά πώς θα τα διαλύσουμε. Και μπορούμε» υπογράμμισε προσθέτοντας «δεν το λέμε μόνο εμείς, το λένε και όσοι συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας, αγωνιστές, που συμπορεύονται τώρα με το ΚΚΕ και ακολουθούσαν πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΛΑΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

 

Αναφορικά με πιθανή αναστροφή του κλίματος εκ μέρους της κυβέρνησης με τις παροχές και για το "παρών" του ΚΚΕ στις 120 δόσεις, επισήμανε καταρχήν ότι «οι παροχές που είχε ανάγκη ο κόσμος, για την πραγματική ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, για τη μείωση της φοροληστείας, για την επιστροφή όσων έχασαν οι εργαζόμενοι κι οι συνταξιούχοι, υπήρχαν στις νομοθετικές πρωτοβουλίες, που κατέθεσε όλο αυτό το διάστημα, το ΚΚΕ και απορρίφθηκαν όλες από την κυβέρνηση».

 

 

 

 

 

 

 


Secret Money

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

TO YΠEPTAMEIO KAI H «ΣEΛIΔA»

«H σελίδα μας είναι υπό κατασκευή. Σύντομα κοντά σας». Aυτό το μήνυμα έβλεπαν όσοι προσπαθούν...

Υγεία & Διατροφή

CureVac: Ξεκίνησε η 3η φάση κλινικών δοκιμών για το εμβόλιο κορωνοϊού

CureVac: Ξεκίνησε η 3η φάση κλινικών δοκιμών για…

Η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας CureVac ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε κλινικές δοκιμές της φάσης II του πειραματικού...

Περιβάλλον

Ανατολική Θεσσαλονίκη: 8% αύξηση ανακύκλωσης το 8μηνο

Ανατολική Θεσσαλονίκη: 8% αύξηση ανακύκλωσης το 8μηνο

Σημαντική αύξηση, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά σημείωσαν οι δήμοι της ανατολικής Θεσσαλονίκης (Θέρμης, Καλαμαριάς, Πυλαίας-Χορτιάτη και...

Copyright © 2020 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.