Υποβάθμισε Intralot η Fitch σε CCC+

Σε υποβάθμιση της Intralot από «Β-» σε «CCC+» προέβη σήμερα ο διεθνής οίκος αξιολόγησης ο Fitch την αξιολόγησή του και την αποσύρει από το καθεστώς αρνητικής παρακολούθησης, στην οποία την είχε εντάξει στις 7 Μαρτίου 2019.

 

«Η υποβάθμιση αντανακλά κινδύνους ρευστότητας και αναχρηματοδότησης με συνεχιζόμενες αρνητικές ταμειακές ροές, αν και εν μέρει αυτές οφείλονται σε κεφαλαιουχικές επενδύσεις, που συνδέονται με νέα συμβόλαια» αναφέρει ο αμερικανικός οίκος, προσθέτοντας ότι η εικόνα δεν συνάδει πια με την «βαθμολογία» B-.

 

Επισημαίνει επίσης ότι ο σημαντικός αριθμός αλλαγών, που έχουν ήδη γίνει ή πιθανότατα θα γίνουν εντός της διορίας, «αυξάνουν το ρίσκο εκτέλεσης». Η Intralot προέβη σε αναδιάρθρωση της διοικητικής της ομάδας στις αρχές του 2019, μετά την απώλεια του συμβολαίου της Inteltek, αναφέρει, προσθέτοντας ότι η εταιρεία στοχεύει στην εφαρμογή ενός προγράμματος περικοπών κόστους και τη βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητάς της.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

World Business

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Tριπλασιασμός των κερδών της Lenovo

Τριπλασιάστηκαν τα τριμηνιαία κέρδη της κινεζικής εταιρείας Lenovo, καθώς οι ισχυρές πωλήσεις υπολογιστών βοήθησαν τη...

Media

Μέχρι πότε μεταδίδονται πολιτικές διαφημίσεις και δημοσκοπήσεις

Μέχρι πότε μεταδίδονται πολιτικές διαφημίσεις και δημοσκοπήσεις

Μια ανάσα πριν τις κάλπες για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και η προεκλογική περίοδος των...

Secret Money

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Ο Ταβουλάρης και το ΕΝΑΕ

Mπορεί οι εξελίξεις να τρέχουν γύρω από τα ναυπηγεία Eλευσίνας, αλλά το όνομα του Nίκου...

Αυτοκίνητο

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Ξεκινά λιανικές πωλήσεις στην Ελλάδα η Mazda

Την επίσημη παρουσίασή της στην Αθήνα πραγματοποίησε η Mazda, ξεκινώντας τις λιανικές πωλήσεις οχημάτων της...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.